Kjøpte sportsbil til 2,8 millioner

- Jeg synes den er sexy, sier Morten Gamst Pedersen.

NY BIL: Gamsten har kjøpt seg en Audi R8 Spyder med 580 hestekrefter.  Foto: SCANPIX
NY BIL: Gamsten har kjøpt seg en Audi R8 Spyder med 580 hestekrefter. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Nylig signerte den norske fotballstjernen Morten Gamst Pedersen (28) en gullkantet kontrakt med den engelske proffklubben Blackburn.

Kontrakten sikrer midtbanespilleren svimlende 30 millioner kroner i årslønn de neste fire årene, noe som vil gjøre ham til en svært velstående mann.

Ifølge Se og Hør Weekend skal 28-åringen ha feiret den gode nyheten med kjøp av en ny, rålekker Audi R8 Spyder med norsk prislapp på 2,8 millioner kroner.

Ukebladet kan imidlertid avsløre at at Gamsten «bare» betalte 1,2 millioner kroner for den flotte bilen, som du kan se bilder av i fredagens blad.

Fotballstjernens nye leketøy er ikke bare dyr i pris, den er også et fartsmonster på veien, og har en 5,2 liters V10-motor med 580 hestekrefter.

Bilen går fra 0-100 km/t på bare 3,5 sekunder, og på autobahn kan Gamsten suse av gårde i 313 km/t.

- Ja, det er riktig at jeg er autofil. Bilen er kjempemorsom å kjøre og går som et skudd. Skriv at jeg synes den er sexy, ler fotballstjernen til Se og Hør Weekend.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901


LES OGSÅ: - Gamsten koblet av med glamormodell