KJØPTE SKO AV KROKODILLESKINN: Bladet Kapital skriver ifølge VG at Kjell Inge Røkke har bladd opp 100 000 kroner for et par sko av krokodilleskinn. Foto: Morten Eik, Se og Hør
KJØPTE SKO AV KROKODILLESKINN: Bladet Kapital skriver ifølge VG at Kjell Inge Røkke har bladd opp 100 000 kroner for et par sko av krokodilleskinn. Foto: Morten Eik, Se og HørVis mer

Kjøpte sko til 100 000 kroner

Kjell Inge Røkke nølte ikke med å grave dypt i lommeboka for et par sko av krokodilleskinn.

SEOGHØR.NO: Bladet Kapital skriver at finansmannen Kjell Inge Røkke ha kjøpt et par sko av krokodilleskinn til 100 000 kroner i den eksklusive skobutikken J. Lobb i St. James Street i London.

Firmaet er blant annet kjent som hoffleverandør til prins Charles og hans far, prins Philip

Direktør og støvelmaker Jonathan Lobb vil ikke kommentere til VG om Røkke er kunde der, men sier kundelisten består av alt fra forretningsfolk til film- og rockestjerner.

Ifølge Kapital skal Røkke ha fått tillatelse til fra Direktoratet for naturforvaltning til å importere sko laget av skinnet til australsk saltvannskrokodille.

 - Skoene er dyre, men de er ikke farlige, sier Røkkes personlige pressetalsmann Rolf Nereng i en kommentar til Kapital ifølge VG.

LES OGSÅ: Sandra Lyng Haugen er singel igjen