Kjøpte sine egne barn

Michael Jacksons ekskone gir fra seg samværsretten - for fire millioner kroner!

BLAKK: En kilde hevder Debbie selger barna fordi hun trenger penger. Foto: All Over Press
BLAKK: En kilde hevder Debbie selger barna fordi hun trenger penger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Debbie Rowe gir fra seg samværsretten til barna hun har med eksmannen Michael Jackson. Det bekrefter Jacksons advokat til nettstedet Femailfirst


Rowe ga frivillig fra seg samværsretten til Prince Michael (9) og Paris (8) i 2001, men ombestemte seg da popkongen ble anklaget for utuktig omgang med barn. Nå har hun imidlertid gått med på å gi barneansvaret til Thriller-sangeren for den nette sum av fire millioner kroner i året.


- Michael er fornøyd og jeg tror Rowe også er fornøyd, sier popstjernens advokat Michael Abrams ifølge Femalefirst. En venn av Debbie er ikke helt enig i uttalelsen:


- Det var tøft for henne, men hun er blakk.


Debbie jobbet som sykepleier for Michaels plastiske kirurg da de giftet seg i 1996. Tre år senere søkte hun om skilsmisse.


Michael ble tidligere denne uken observert i St Tropez iført dameklær. Antrekket bestod blant annet av rysjebluse, trange jeans og stiletthæler. Øver Bahrains mest berømte innbygger seg nå på morsrollen? Tidligere har han jo vist seg offentlig i burka - et muslimsk kvinneplagg...


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer