NYTER DAGENE: Nyforlovede LeAnn Rimes og Eddie Cibrian på ferie i Mexico. Foto: Stella Pictures
NYTER DAGENE: Nyforlovede LeAnn Rimes og Eddie Cibrian på ferie i Mexico. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kjøpte ring for barnebidraget

Mens LeAnn Rimes viser fram gigantringen, må ekskona til Eddie Cibrian betale tilbake skilsmissepenger.

Publisert
SEHER.NO: Eddie Cibrian (37) har neppe vært kandiat på noen lister over årets ektemenn etter oppførsel sin de siste årene, og hans siste stunt bringer ham heller ikke oppover listene.

For etter at han sørget for å redusere barnebidraget til ekskona Brandi Glanville, fordi han angivelig hadde dårlig råd, betalte han over en halv million kroner for forlovelsesringen han ga til countrystjernen LeAnn Rimes (28).
 
- Jeg bryr meg ikke om at han ga henne en ring, men tidspunktet var ikke akkurat det beste. Vi kommuniserer ikke veldig godt nå, sier Glanville til RadarOnline.


Samtidig som Rimes viste fram den rådyre ringen, og sine nye bryster, på ferie i Mexico, har Cibrians ekskone vært på jakt etter nytt sted å bo med deres felles barn Mason (7) og Jake (3). I tillegg har hun måttet betale tilbake store deler av beløpet fra skilsmissen deres.

- Jeg ser meg om etter jobb, og prøver å få lisens som eiendomsmegler. Men det er en pågående prosess. Jeg sier ikke at Eddie er en dårlig mann, han er en flott far, men jeg skulle ønske alt hadde vært litt enklere, sier hun.

Glanville var gift med Cibrian, da UsWeekly avslørte hans utroskap med kvinnen han nå er forlovet med, LeAnn Rimes. Rimes på sin side var gift med Dean Sheremet da forholdet ble avslørt under innspillingen av filmen «Northern Lights» i 2009.

Vi får håpe for Glanville at Cibrian ikke brukte av barnebidraget til å betale Rimes nye bryster også
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun har gjort brystene større

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer