Kjøpte pupper i ubalanse

Lene Alexandra Øien syns ikke alltid at puppene er OK.

OPERERT: Lene Alexandra mener det burde være 25-årsgrense på plastpupper. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
OPERERT: Lene Alexandra mener det burde være 25-årsgrense på plastpupper. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artist og modell Lene Alexandra Øien (25) snakker i nyeste [mag] ut om brystene sine.

Hun sier at de kom til verden allerede i tiårsalderen, og at hun siden den gang har hatt et elsk-hat-forhold til dem.

- Noen ganger skulle jeg gjerne hatt små, søte og uskyldige pupper, mens jeg andre dager synes det er kjempesexy med store plastpupper. Men nå har jeg endelig kommet dit at jeg klarer å akseptere meg selv slik jeg er, sier hun til bladet.

Hun la inn silikon første gang som 19-åring.

Hun sier at hun hadde spart nok penger allerede som 16-åring, men at hennes mor ikke ville skrive under på at hun fikk lov til å gjøre det.

- Men jeg var helt fiksert på silikon, så da jeg var 19 år gjorde jeg det. Riktignok bare 320 gram, så det ble veldig naturlig.

Siden den gang har hun operert dem igjen, og at operasjonene har kostet 50.000 til sammen.

På et tidspunkt vurderte hun imidlertid å ta ut silikoninnleggene - hun var nemlig midt inne i en personlig krise da hun la dem inn.

- Det var like før. Men så innså jeg at jeg ikke skulle fjerne dem bare for å bli godtatt eller være et godt eksempel. Så puppene er her fremdeles, selv om jeg hadde fått dekket operasjonen av staten. Jeg var nemlig psykisk ustabil da jeg fikk lagt dem inn, avslører Lene Alexandra.

Unge frøken Øien har tidligere fortalt at hun angrer på at hun som 19-åring stilte opp for et pornoblad. Men puppeforstørringene angrer hun, tross alt, ikke på - spesielt ettersom hun har fått mye mer oppmerksomhet fra gutta etter operasjonene.

- Jeg prøver å fokusere på det positive, at alt jeg har gjort har ført meg dit jeg er og gjort meg til den jeg er. For eksempel at jeg har fått gitt ut singelen "My Boobs Are OK", forteller hun til [mag].

Hun forteller at hun er opptatt av at man må tenke seg godt om før slike inngrep, og at hun gjerne skulle sett at det var 25-årsgrense.

- Mange jeg kjenner har fått skeive brystvorter, hengepupper og stygge arr. Jeg har også arr, men de er ganske fine. Likevel vil jeg aldri anbefale å legge inn så mye som meg. 600 gram er mye, sier Norges for tiden aller hotteste puppedame.

LES OGSÅ: Puppe-pop på topp

Vil du ha Lene Alexandra Øiens "My Boobs Are OK" som ringetone på din mobil?
Send STRUE 22087 til 2084. (35 kr.)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer