«Luksusfellen»:

Kjøpte prøverørs-behandling på kreditt

Camilla og Kent sto i fare for å miste huset da «Luksusfellen» banket på døra. Nå er livet snudd opp ned.

FYFAEN: Paret i «Luksusfellen» får sjokk når de får se hvor mye de har i gjeld. Video: Viaplay Vis mer
Publisert

Gjennom hittil 22 sesonger har nordmenn fått hjelp til å komme seg ut av økonomisk krise i «Luksusfellen». I onsdagens episode får seerne møte ekteparet Camilla Algøy Aase og Kent Aase.

Gjennom skyhøyt forbruk av blant annet mat og nips, årelang uvane med røyking og kredittkortgjeld med høy rente står ekteparet i fare for å få tvangssolgt barndomshjemmet til Camilla.

I grevens tid dukker «Luksusfellen»-ekspert Lene Drange og Magne Gundersen opp på døra.

- Vi kom veldig brått inn i det. De hadde fått varsel om tvangssalg, og det var full panikk og alle kluter til, sier Drange til Se og Hør.

Prøverør på kreditt

Ekteparet har under innspillingen også forsøkt å få barn i tre år, og gått gjennom prøverørsbehandling. På grunn av økonomiske problemer og utålmodighet etter familieforøkelse betalte ekteparet for privat behandling på kredittkort.

- Jeg tror mange unge kan kjenne seg igjen i at man blir utålmodig når man ønsker seg barn. Det er så vanvittig lett å skaffe seg penger og forsøke å kjøpe seg fortgang i ting. Man er også sårbare når man ønsker seg barn, sier eksperten, som selv ble mamma for første gang for ett år siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer