NY BOLIG: Golfstjernen Suzann «Tutta» Pettersen bladde opp 19 millioner kroner for dette huset på Holmen i Oslo. Foto: NTB scanpix / Andreas Fadum
NY BOLIG: Golfstjernen Suzann «Tutta» Pettersen bladde opp 19 millioner kroner for dette huset på Holmen i Oslo. Foto: NTB scanpix / Andreas Fadum Vis mer

Suzann Pettersen:

Kjøpte oppussings­objekt for 19 millioner

Suzann «Tutta» Pettersen og ektemannen har blitt boligeiere i Oslo.

Publisert

Lykken smiler for Suzann «Tutta» Pettersen (37) om dagen. På kort tid har hun både giftet seg og blitt mamma, og nå har hun også blitt ny boligeier i Norge.

Sammen med ektemannen Christian Ringvold (37), har golfsensasjonen nå kjøpt seg en enebolig på Holmen i Oslo.

Det bekrefter hennes manager, Lars Gilleberg, til Se og Hør.

«Idyllisk» bolig

Paret har tidligere bodd sammen i Orlando, Florida. Når den nye familien nå har gått til anskaffelse av ny bolig i Oslo, skal det på ingen måte bli trangt om plassen.

Ifølge boligannonsen har eneboligen et bruksareal på 321 m², mens tomten er på hele 1233 m².

Til tross for at den står oppført som et oppussingsobjekt, hadde den en prisantydning på hele 19 millioner kroner. Boligen på Oslos vestkant ligger nemlig tilbaketrukket til og beskrives som «idyllisk». Huset har videre tre etasjer hvor det blant annet skal være et bibliotek og en egen spisestue.

Saken fortsetter nedenfor.

GIFT: Suzann Pettersen og den tidligere alpinisten Christain Fredrik Ringvold ga hverandre sitt ja i Holmenkollen kapell vinteren 2017. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
GIFT: Suzann Pettersen og den tidligere alpinisten Christain Fredrik Ringvold ga hverandre sitt ja i Holmenkollen kapell vinteren 2017. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

I den store hagen står det også oppført en lekestue, noe som kan komme godt med når paret nå har blitt foreldre for første gang.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få ytterligere kommentar fra Pettersen om huskjøpet.

I et intervju med VG Helg har hun tidligere uttalt at hun gjerne ønsket å stifte familie i fremtiden, men ikke under hvilke som helst omstendigheter.

- Jeg ønsker å ha barn og familie under normale omstendigheter og ikke på et hotellrom.

Giftet seg

Det er liten tvil om at Norges fremste kvinnelige golfspiller lenge har vært beinseriøs når det kommer til karrieren. Som følge av idrettskarrieren fortalte hun i 2010 at drømmen om mann og barn ville bli utsatt til etter OL i 2016.

Under en pressekonferanse i Kina i 2014, kunne golftalentet likevel avsløre at hun hadde funnet kjærligheten med Christian Fredrik Ringvold (35).

Litt over et år senere ble det kjent at paret var forlovet, og den 7. januar 2017 ga paret hverandre sine «ja» i Holmenkollen kapell, i en hyggelig og intim seremoni.

I et større intervju med Dagbladet Magasinet fra 2014 kunne «Tutta» fortelle at hun og Ringvold hadde vært venner i flere år før de ble kjærester.

- Han vet heldigvis godt hva han gikk til, vi kjente hverandre lenge før vi ble kjærester. Christian respekterer det jeg gjør, er utrolig forståelsesfull og behjelpelig i så mange situasjoner.

Ble foreldre

I mars kunne Tutta bekrefte at hun skulle bli mor for første gang. I månedene etter graviditeten ble offentliggjort, holdt hun lenge en lav profil hva det gjaldt graviditeten.

I sommer delte den vordende moren imidlertid et bilde av seg selv og ektemannen på Instagram, der duoen holder om den voksende magen på idylliske Koster i Sverige.

For få uker siden var ventetiden over, og golfstjernen kunne stolt annonsere på Instagram at den lille gutten hadde kommet til verden.

Finally, the wait is over! Our little prince has arrived💙 08.08-2018 .

A post shared by Suzann Pettersen (@suzannpettersen) on

- Finally, the wait is over! Our little prince has arrived, skrev hun på sin Instagram-profil, sammen med et bilde av den lille gutten i foreldrenes armer.

LES OGSÅ: Tutta angrer ikke på nakenbildet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer