KJØPTE AV SIN MOR: Ifølge en kilde, skal Kerry ha kjøpt fire gram kokain av sin egen mor. Foto: Stella Pictures
KJØPTE AV SIN MOR: Ifølge en kilde, skal Kerry ha kjøpt fire gram kokain av sin egen mor. Foto: Stella PicturesVis mer

- Kjøpte narkotika av moren sin

Sønnen skal ha vært med da stoffet ble overlevert.

SEHER.NO: Etter at den sjokkerende videoen av Kerry Katona (28) ble offentliggjort, der hun sniffet kokain på sitt eget bad, har avsløringene kommet på løpende bånd.

Den tidligere "Atomic Kitten"-sangerinnen har selv hevdet at det var et engangstilfelle, men mye tyder på at det ikke stemmer.

En venn av Katonas mor påstår nå at Kerry kjøpte fire gram kokain av moren sin to måneder før videoen ble filmet.

Sue Katona (49), Kerrys mor, har selv tidligere innrømmet å være en rusmisbruker. Hun skal ha introdusert datteren for amfetamin da Kerry var 14 år gammel.

- Kerry har misbrukt narkotika jevnlig etter bruddet med Brian McFadden for fem år siden, sier kilden til News of the World.

- Etter at videoen kom ut har hun sagt at hun tok kokainen i et øyeblikk av svakhet fordi hun var på et bunnivå i ekteskapet, men det er bare tull. Hun har fått tak i narkotika fra hvem som helst som ville selge henne det - inkludert hennes mor.

Men det var ikke Kerry selv som hentet stoffet. Det sendte hun en venn til å gjøre. Og ifølge den britiske avisen, skal Kerrys venn ha hatt med seg Kerrys 16 måneder gamle sønn Maxwell, da hun hentet stoffet.

Ingen penger skal ha blitt levert under byttet, men ifølge kilden, gjorde Kerry opp med sin mor ved en senere anledning.

Stoffet skal ha blitt levert i fire separate pakker, til en samlet verdi av rundt 2500 kroner.

- Sue var bare glad for at Kerry ville snakke med henne og for at hun fikk se barnebarnet sitt.

Grunnen til at kilden står frem med opplysningene, er at Kerrys tidligere ektemann Brian tidligere sa at han ikke ønsket å kjempe om retten til det tidligere parets to barn. Han trodde på Kerrys historie om at kokainvideoen kun var et engangstilfelle.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nekter å se sine egne barn