Adele Adkins

Kjøpte nabohuset til eksmannen

- De har forpliktet seg til å oppdra sønnen sammen.

SKILLES: Adele har levert skillsmissepapirene et halvt år etter at bruddet med Simon Konecki ble bekreftet. Her er hun hos Skavlan i 2015. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Adele har levert skillsmissepapirene et halvt år etter at bruddet med Simon Konecki ble bekreftet. Her er hun hos Skavlan i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april ble det kjent at artisten Adele Adkins (31) og Simon Konecki (45) skulle gå hver til sitt etter et treårig ekteskap. Paret ble sammen i 2011 og fikk en sønn allerede året etter.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen sin sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet. Det vil ikke gis noen ytterligere kommentar, skrev parets to representanter til nyhetsbyrået AP da bruddet først ble kjent.

Kom til enighet

Nå i midten av september leverte Adele skillsmissepapirene, og sammen med sin tidligere ektemann ble de enige om å dele omsorgsretten for Angelo (6), ifølge rettsdokumenter The Blast sitter på.

Paret inngikk heller aldri særeie, noe som potensielt kan koste Adele halve formuen sin. Den skal ha vokst seg til hele 1,6 milliarder kroner i løpet av karrieren. Hun står dermed i fare for å miste hele 800 millioner kroner til eksmannen sin, til tross for at han kommer fra en velstående familie og vissnok skal ha en stor formue selv.

Nå skal de imidlertid ha blitt enige om å behandle fordelingen av formuen privat, ifølge Metro.

Kjøpte nabohuset

Til tross for at de nå skilles, betyr ikke det at det tidligere ekteparet er fullstendig ferdige med hverandre. I mai skal Adele nemlig ha kjøpt nabohuset til Konecki, ifølge Metro.

Huset, som er plassert på toppen av Beverly Hills i Los Angeles, ble angivelig solgt til artisten for over 10,5 millioner dollar, noe som med dagens kurs tilsvarer rundt 100 millioner kroner.

NABOER: Adele kjøpte nabohuset til den tidligere ektemannen. Foto: Google Earth
NABOER: Adele kjøpte nabohuset til den tidligere ektemannen. Foto: Google Earth Vis mer

Det ser dermed ut til at foreldrene virkelig har gått inn for å samarbeide om barneoppdragelsen, med bare en liten vei som skiller husene.

Ifølge The Sun er husene plassert i en av verdens mest glamorøse gater, med deriblant Ashton Kutcher (41) og Mila Kurtis (36), Nicole Kidman (52) og Cameron Diaz (47) som nærmeste naboer.

REAGERER: Ashton Kutcher og Mila Kunis reagerer på magasinforsiden som hevder at de har gått hver til sitt. Se hva de sier! Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Et tungt år

Drøyt en måned etter at bruddet med ektemannen delte «Hello»-sangeren et rørende innlegg på sin egen Instagram-konto i anledning 31-årsdagen sin. Til fire bilder av seg selv avslørte hun at det siste året har vært tøft.

- Dette er 31. Takk gud. 30 var en prøvelse, men jeg eier det, og prøver mitt beste for å håndtere det, åpner Adele innlegget.

Hun fortsetter med å skrive at verden er komplisert iblant, og at hun har forandret seg drastisk de siste årene. Den kommende tiden skal artisten angivelig bruke på seg selv.

- Vær snill med deg selv. 31 kommer til å bli et stort år og jeg kommer til å bruke all tid på meg selv. Folkens, vi er bare mennesker, ta det med ro, legg ned mobilen og le høyt hver gang du har muligheten, skriver 31-åringen.

- Å lære å VIRKELIG elske seg selv er greia, og jeg har akkurat innsett at det er mer enn nok, avslutter artisten.

LES OGSÅ: Ugjenkjennelig etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer