Miley Cyrus og Kaitlynn Carter:

Kjøpte marihuana i bursdagsgave til eksen

Brody Jenner fikk seg en stor overraskelse da han mottok en bursdagsgave fra ekskona Kaitlynn Carter og Miley Cyrus.

UVANLIG BURSDAGSGAVE: Brody Jenner fikk en bursdagsgave utenom det vanlige av ekskona Kaitlynn Carter. Foto: NTB Scanpix
UVANLIG BURSDAGSGAVE: Brody Jenner fikk en bursdagsgave utenom det vanlige av ekskona Kaitlynn Carter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste ukene har spesielt to kjendisbrudd blitt hyppig omtalt i mediene. Først ut var «The Hills»-paret Kaitlynn Carter (30) og Brody Jenner (35) som annonserte at de gikk hver til sitt i starten av august.

En drøy uke senere kom nok et sjokkbrudd i kjendisverdenen, da også artist Miley Cyrus (26) og skuespiller Liam Hemsworth (29) besluttet å ende ekteskapet sitt.

Kort tid etter at Cyrus og Hemsworth annonserte at de skulle skille lag, dukket det opp flere bilder av artisten sammen med Carter i hete omfavnelser på ferie ved Comosjøen i Italia.

ET Online delte flere bilder av duoen, hvor de både kysset og klemte hverandre. Gjennom ferien delte både Carter og Cyrus også flere bilder og videoer på Instagram med følgerne sine, hvor et av bildene var av de to sammen.

Bildene av de to kvinnene fikk flere til å spekulere på om Miley Cyrus hadde vært utro mot Hemsworth, noe førstnevnte torsdag valgte å slå hardt tilbake mot på Twitter.

Uvanlig bursdagsgave

Som tidligere nevnt har det blitt skrevet side opp og side ned om de to eksparene, og ikke minst relasjonen mellom Carter og Cyrus.

Derfor er det kanskje ikke så rart at det kom overraskende på at duoen valgte å gi Carters eksmann, Brody Jenner, en bursdagsgave denne uka.

Onsdag fylte nemlig Jenner 36 år, og i den anledning var det spesielt én bursdagsgave som skilte seg ut.

Giverne var ingen ringere enn Miley Cyrus og Kaitlynn Carter.

Gaven besto av en stor trekasse med alle slags varer fra Lowell Herb Co, som er en California-basert økologisk cannabisgård.

STOR GAVE: Oppi trekassa lå det flere produkter fra den økologiske cannabis gården. Foto: Skjermdump fra Instagram
STOR GAVE: Oppi trekassa lå det flere produkter fra den økologiske cannabis gården. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
GRØNN GAVE: Brody Jenner fikk også en egen bukett laget av marihuana. Foto: Skjermdump fra Instagram
GRØNN GAVE: Brody Jenner fikk også en egen bukett laget av marihuana. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det er tydelig at bursdagsbarnet satte stor pris på gaven, da han så seg nødt til å dele den noe oppsiktsvekkende bursdagsgaven med følgerne sine på Instagram. Med gaven fikk 36-åringen også et bursdagskort som var bundet fast i en bukett av marihuana-planter.

- Dere gjorde virkelig en innsats med denne. Jeg har aldri sett noe slikt i hele mitt liv. Herregud, uttalte Jenner i Instagram-videoen, ifølge ET Online.

Kostbar gave

«Brody, WEED like to wish you a happy birthday. Love You! Miley and Kaitlynn», sto det på kortet.

Ifølge kjendisnettstedet var det Cyrus som bestilte den spesielle gaven til Jenner, og den har en prislapp på rundt 1000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer om lag 9350 norske kroner.

HILSEN: Til bursdagsgaven fikk Brody Jenner også et kort med en gratulasjon fra Miley Cyrus og Kaitlynn Carter. Foto: Skjermdump fra Instagram
HILSEN: Til bursdagsgaven fikk Brody Jenner også et kort med en gratulasjon fra Miley Cyrus og Kaitlynn Carter. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det er kanskje ikke så rart at artisten valgte nettopp denne gaven. Hun er nemlig selv en av investorene i ovennevnte selskap, og har tidligere gitt en liknende gavepakke til både søsteren, Noah Cyrus (19) og musiker Mark Ronson (43), ifølge ET Online.

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Slo hardt tilbake

Gaven kommer nok overraskende på mange, da det ikke er lenge siden Jenner fyrte løs i kommentarfeltet sitt på Instagram, etter at bildene av Carter og Cyrus nådde mediene.

Det hele startet med at Brody Jenner delte et bilde av seg selv med følgende tekst:

- Ikke la gårsdagen ødelegge dagen i dag.

Det tok ikke lang tid før realitykollegaen Brandon Lee (23), la igjen en kommentar.

- La oss fortsette denne skandalen ved å legge ut et bilde av oss to som kliner, skrev Lee, og Jenner svarte:

- Bilder av meg og Liam som holder hender på stranda kommer snart.

SVARTE: Brody Jenner var rask med å dra en spøk som svar til realitykollegaen. Foto: Skjermdump fra Instagram
SVARTE: Brody Jenner var rask med å dra en spøk som svar til realitykollegaen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

En som raskt var på ballen var Miley Cyrus, som bestemte seg for å slå til med et aldri så lite stikk mot Jenner.

- Brody Jenner, gå og ta deg en lur i lastebilen din og avkjøl deg, skrev Miley og la til emneknaggen #hotgirlsummer.

Kjærlig hilsen

Liam Hemsworth brøt på sin side tausheten om bruddet og bildene på sitt eget vis i et Instagram-innlegg, der han delte en hilsen til eksen.

- Hei alle sammen. En rask beskjed om at jeg og Miley nylig separerte oss, og jeg ønsker henne ingenting annet enn en god helse og lykke framover, skrev Hemsworth.

- Dette er en privatsak, og jeg har ikke uttalt og kommer ikke til å uttale meg til noen journalister eller medier. Eventuelle rapporterte sitater som tilskrives meg er falske. Fred og kjærlighet, skrev stjernen.

LES OGSÅ: Viste frem kjæresten på kjendisfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer