Jan Thomas og Harlem Alexander:

Kjøpte luksusleilighet

Har funnet drømmeboligen.

FLYTTER: Jan Thomas og Harlem Alexander har endelig funnet drømmeboligen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FLYTTER: Jan Thomas og Harlem Alexander har endelig funnet drømmeboligen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en lang jakt etter den perfekte leiligheten, kan Jan Thomas (55) og Harlem Alexander (34) endelig puste lettet ut.

Overfor Se og Hør kan kjendisstylisten nemlig røpe at de denne uken ble nye eiere av en luksusleilighet på Frogner.

Paret har vært samboere siden høsten 2020, etter at de kjøpte en leilighet til 10,5 millioner kroner i et ambassadestrøk på Frogner.

Det tok imidlertid ikke lang tid før kjendisparet bestemte seg for å flytte, og nå er det klart hvor paret ender opp - knappe fem minutter fra gamleleiligheten.

ELLE-festen: Jan Thomas og Harlem Alexander om festing og ferieplaner. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

- En helt absurd budrunde

Til Se og Hør forteller Jan Thomas at leiligheten ble deres etter en «absurd budrunde».

- Jeg fikk råd fra megleren om å ha is i magen. Plutselig ringer megleren meg og sier at det er lagt inn et hemmelig bud fra en annen potensiell kjøper. Siden budet var hemmelig kunne ikke megler informere meg om hva budet lå på.

Jan Thomas sto midt i forberedelser til høstens sesong av «Maskorama» da han plutselig måtte kaste seg rundt og bli med i budrunden.

SÅR: Harlem Alexander må hjelpe kjæresten Jan Thomas med rensing etter at han falt på scenen. Video: Jan Thomas Vis mer

- Jeg hadde 20 kameraer og 100 mennesker som sto klare, også plutselig måtte jeg legge inn et bud. Etter en time på telefonen og en helt absurd budrunde, kom jeg opp til en pris hvor den andre personen ga seg og jeg fikk en gratulasjon!

Luksusleiligheten gikk for 15,75 millioner kroner, og er på 147 kvadratmeter. Ifølge annonsen ble den pusset opp i fjor, men Jan Thomas og Harlem Alexander har store planer for sitt nye hjem.

- Vi skal pusse opp en del, men det blir absolutt ingen helrenovering. Vi har bestemt at tema for leiligheten skal være «mediterranean beach». Forhåpentligvis står alt klart til våren, forteller Jan Thomas og legger til at leiligheten er innflytningsklar i midten av oktober.

LES OGSÅ: Dette får folk til å rase

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer