Kjøpte luksusleilighet

Snart flytter Gro og slagrammede Arne Olav til Bygdøy - i ny luksusleilighet til 11 millioner kroner.

Utsikt: Den nye leiligheten på Bygdøy har en takterrasse på nesten 70 kvadrat og utsikt over Oslo-fjorden. Foto: Morten Krogh
Utsikt: Den nye leiligheten på Bygdøy har en takterrasse på nesten 70 kvadrat og utsikt over Oslo-fjorden. Foto: Morten Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På gamle trakter!

Tidligere statsminister, landsmoderen Gro Harlem Brundtland (66), er i det siste blitt observert hyppig i sitt gamle nabolag på Bygdøy i Oslo. Gro har gått til anskaffelse av en moderne luksusleilighet med takterrasse og panoramautsikt over Bygdøy og Oslofjorden.


- Det stemmer at jeg har kjøpt en leilighet som mor og far skal disponere når de er i Norge, bekrefter parets eldste sønn Knut Brundtland (44).


Toppleiligheten ligger i naturskjønne og skjermede omgivelser, og har et boareal på 185 kvadratmeter. Fra garasjen i kjelleren er det heis direkte inn i leiligheten. Takterrassen er på nærmere 70 kvadratmeter! Prisforlangende lå på hele 12,4 millioner, men etter det Se og Hør kjenner til, skal Brundtland ha fått leiligheten for 11 250 000 kroner.


Tilbake til livet

Som Se og Hør skrev tidligere i år, ble Arne Olav (69) nylig rammet av slag og kjørt til Ullevål sykehus i hui og hast. Han skal nå være på bedringens vei.- Slaget gikk ut over språksenteret i hjernen. Det er vanskelig for ham å finne ordene. Nå skal Olav til Sunnaas Sykehus. Han må på en måte lære alfabetet på nytt, fortalte Gro nylig til VG.


Etter at Gro gikk av som sjef i Verdens helseorganisasjon i 2003, har hun og Arne Olav nytt pensjonisttilværelsen, delvis i parets flotte bolig i Nice og delvis i Norge, der de har sine barn og barnebarn. Parets hus på Bygdøy har vært utleid de siste årene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer