Kjøpte luksusleilighet i Las Vegas

Den norske TV-stjernen og mannen åpner lommeboka...

HEMMELIGHETSFULL: - Vi har lett etter et hjem «borte fra hjemme» en stund. Men utover det har jeg ingen kommentar, sier Johanna Grønneberg Mesa til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no
HEMMELIGHETSFULL: - Vi har lett etter et hjem «borte fra hjemme» en stund. Men utover det har jeg ingen kommentar, sier Johanna Grønneberg Mesa til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Johanna Grønneberg Mesa (30) var i vår å se i TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood». Sammen med ektemannen Vince lever den blide programlederen fortsatt lykkelige dager i Los Angeles.

Etter hva Seher.no erfarer har paret nå kjøpt seg leilighet i nabobyen Las Vegas. Hvor mye de to har punget ut for den luksuriøse Skyloft-leiligheten på MGM-hotellet i den amerikanske byen, vites ikke - men at det er snakk om en rimelig stor slump penger, det er sikkert.

Til Seher.no bekrefter en hemmelighetsfull Grønneberg langt på vei nyheten.
 
- Vi synes skyloft-suitene på MGM Grand er veldig fine, og vi har lett etter et hjem «borte fra hjemme» en stund. Men utover det har jeg ingen kommentar, sier hun til Seher.no.

Ifølge Dinside havnet vegashotellet MGM Grand i 2004 på toppen av Forbes liste over de dyreste hotellrommene. Signatur-leilighetene på hotellet kan kjøpes for helger, uker, måneder eller år, noe Johanna Grønneberg Mesa og Vince Mesa nå altså på et eller annet vis skal ha benyttet seg av.

Her kan du lese mer om MGM Grand (ekstern lenke).
 
I starten av mai kunne Seher.no avsløre at Johanna er ferdig i MTV. Nå er det en helt annen jobb som gjelder for 30-åringen, som ikke ville kommentere hva hennes nye arbeidshverdag dreier seg om.

- Jeg har gått fra MTV nå, og har sagt til dem at jeg kan steppe inn som vikar om de trenger, og så lenge min nye jobb lar meg gjøre det, sa Johanna Grønneberg Mesa til Seher.no den gang.  
Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg får jævlig pes for utseendetVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer