Charlotte Spetalen:

Kjøpte luksusleilighet for 44 millioner

Kjøpte nest siste leilighet i Bygdøynes-prosjektet.

PUNGET UT: Charlotte Spetalen, her med ektemannen Øystein Stray Spetalen, har kjøpt seg toppleilighet på Bygdøy i Oslo. Foto: Espen Solli
PUNGET UT: Charlotte Spetalen, her med ektemannen Øystein Stray Spetalen, har kjøpt seg toppleilighet på Bygdøy i Oslo. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske fotografen Charlotte Spetalen (45) har akkurat kapret seg en luksusleilighet på tomten til den tidligere kanadiske ambassaden på Bygdøy i Oslo.

Ifølge Dagens Næringsliv måtte Spetalen ut med svimlende 44 millioner kroner for boligen, som er en del av prestisjeprosjektet Bygdøynes.

Prisantydning på 50 millioner

Ifølge prospektet er leiligheten på drøyt 250 kvadratmeter, har spesielt høy standard, to garasjeplasser og direkte heis inn i leiligheten, skriver avisen.

I tillegg er det tre soverom, en privat takterrasse på 65 kvadratmeter og takhøyde opp mot fire meter. Ifølge DN hadde toppleiligheten i utgangspunktet en prisantydning på 50 millioner kroner.

Privat er Spetalen gift med investor og milliardær Øystein Stray Spetalen (57), som hun har døtrene Jenny og Sophie med.

Særeie

Ekteparet har vært gift siden 2003 og blir sett på som et svært velstående par. Men med rikdom følger det også forpliktelser og ansvar, og mange kjendiser og finanspar velger å inngå ekteskapskontrakter - slik at man har en plan for fordelingen av det økonomiske for eksempel ved en skilsmisse eller et dødsfall.

Da finansparet giftet seg for 16 år siden, valgte de å inngå en ekteskapskontrakt med fullstendig særeie.

Dagbladet Magasinet hentet tidligere i år ut opplysninger fra det kjente finansparets ekteskapskontrakt, og av den kommer det fram at Charlotte Spetalen fikk en rekke dyre gaver av sin mann da de ble smidd i Hymens lenker.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ekteparet ble nemlig enige om at Charlotte Spetalen skulle få en Range Rover og én million kroner i kontanter da de inngikk ekteskapet.

«Gaven, inkludert avkastning, er Charlotte Volls særeie», heter det i ektepakten.

Ifølge skattetallene for 2018 hadde Øystein Stray Spetalen en formue på 1 870 843 952 kroner og null i inntekt. Charlotte Spetalen hadde på sin side null i inntekt og en formue på 2 876 658 kroner.

Det er ikke alltid alt går etter planen når TV3-programmet «Boligjakten» skal spilles inn. Vis mer

LES OGSÅ: Tjente millioner på boligsalg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer