Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

Kjøpte luksusbolig med forloveden

Brooklyn Beckham og Nicola Peltz måtte ut med 90 millioner for herskapshuset.

HUSEIERE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz har kjøpt sin første bolig sammen. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
HUSEIERE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz har kjøpt sin første bolig sammen. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Kjendissønnen Brooklyn Beckham (22) og hans utkårede Nicola Peltz (26) fikk massiv oppmerksomhet da de gikk ut med nyheten om at de hadde forlovet seg i fjor sommer.

Nå har de imidlertid tatt forholdet enda et steg videre, og har ifølge E! News kjøpt sin første bolig sammen.

Boligen, som fint kan omtales som et herskapshus, er på hele 5 000 kvadratmeter og det unge paret måtte punge ut hele 90 millioner norske kroner for huset.

Se bildene av luksushjemmet nedenfor!

«EXIT»-HUSET: Ørnulf Høyer har vært med i «4-stjerners middag». Der viste han frem huset som er blitt brukt i blant annet i «Exit» og «Olsenbanden jr.» Video: Discovery Vis mer

Utsikt over Beverly Hills

Huset ble bygget for et knapt år siden og det nyforlovede paret betalte visstnok 8,5 millioner norske kroner over takst for å sikre seg drømmeboligen.

Det er bare de to som flytter inn, og de vil derfor ha godt med plass å boltre seg på. Blant annet rommer huset fem soverom, seks bad, et gourmetkjøkken og en vinkjeller.

GOD PLASS: På gourmetkjøkkenet er det god plass til å invitere gjester på middag. Foto: Grby / Backgrid USA / NTB
GOD PLASS: På gourmetkjøkkenet er det god plass til å invitere gjester på middag. Foto: Grby / Backgrid USA / NTB Vis mer
UTSIKT: Soverommet er lyst og luftig med utsikt. Foto: Grby / Backgrid USA / NTB
UTSIKT: Soverommet er lyst og luftig med utsikt. Foto: Grby / Backgrid USA / NTB Vis mer
LUKSUS: Et av husets seks bad. Foto: Grby / Backgrid USA / NTB
LUKSUS: Et av husets seks bad. Foto: Grby / Backgrid USA / NTB Vis mer

Med både treningsstudio, badstue, sauna, yogarom og juicebar, kan paret fint overleve hvis det skulle bli lockdown igjen.

Utendørs kan de slappe av i spaet, kjøle seg ned i bassenget eller nyte utsikten over Beverly Hills på en av de mange verandaene.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Vil ha to bryllup

Det er nå ett år siden det unge paret forlovet seg, og paret har siden da vært hyppig omtalt i pressen.

Noen medier mener hardnakket at bryllupet skal stå allerede denne sommeren, mens andre har ment at de to allerede har giftet seg.

Det har tidligere blitt hevdet at Nicola og Brooklyn ønsker seg to bryllup, og at Brooklyns lillesøster Harper (9) skal få æren av å være brudepike, mens lillebrødrene Romeo (18) og Cruz (16) skal være hans forlovere.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Det ene bryllupet skal angivelig finne sted i Storbritannia, mens det andre skal holdes i Florida. En kilde har tidligere fortalt til The Sun at Nicola og Brooklyn håper på å gifte seg denne sommeren eller høsten.

Nicolas far skal angivelig betale for begge bryllupene, som ifølge flere kilder, skal ha en prislapp på fire millioner britiske pund. Det tilsvarer rundt 47, 5 millioner norske kroner.

Verdens dyreste leilighet

Brooklyns foreldre, Victoria (47) og David Beckham (46) har også vært ute på boligmarkedet og bladd opp lommeboken.

I august 2019 gikk paret nemlig til innkjøp av en luksuriøs takleilighet i Miami, ifølge spanske Marca.

Ifølge avisen var leiligheten den dyreste i verden på det tidspunktet og stjerneparet skal, ifølge The Sun, ha punget ut hele 36 millioner pund for leiligheten. Det tilsvarer i overkant av 387 millioner norske kroner.

TAKLEILIGHET: I den nye bygningen som takleiligheten til ekteparet befinner seg i finner man alt man måtte trenge for et behagelig liv. Foto: NTB
TAKLEILIGHET: I den nye bygningen som takleiligheten til ekteparet befinner seg i finner man alt man måtte trenge for et behagelig liv. Foto: NTB Vis mer

Det var ikke hvilken som helst leilighet Beckham-paret kjøpte. Den befinner seg nemlig på en av Miamis mest spektakulære eiendommer – en eksklusiv, nybygget skyskraper som går under navnet Scorpion.

Bygningen er designet av arkitekten Zaha Hadid, og inneholder alt man måtte ønske for en svært behagelig hverdag – som et basseng på taket, spa, juicebar og frisørsalong, samt et treningssenter. Bygningen, som sto ferdig i juli 2019, har også en egen landingsplass for helikopter.

YDMYKES: David Beckham får virkelig kjørt seg når James Corden regisserer en spøk av høyeste klasse. Vis mer

Den enorme bygningen går over 62 etasjer og er over 200 meter høy – med havutsikt og store vinduer som strekker seg fra gulv til tak. At man må ha en god inntekt for å kunne bosette seg der, er det ingen tvil om.

Ifølge The Sun startet leilighetsprisene på 53 millioner norske kroner og gikk helt opp til drøye 430 millioner kroner.

LES OGSÅ: - Hele familien har en diagnose

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer