Gunnar Greve:

Kjøpte luksusbolig for 22 millioner

Manageren flytter etter familieforøkelsen.

NY ADRESSE: Gunnar Greve tar med seg familien til den luksuriøse tømmerhytta på Holmenhollen. Foto: Christian Roth Christensen, Dagbladet og Stener Widnes/ Sem & Johnsen Eiendomsmegling
NY ADRESSE: Gunnar Greve tar med seg familien til den luksuriøse tømmerhytta på Holmenhollen. Foto: Christian Roth Christensen, Dagbladet og Stener Widnes/ Sem & Johnsen Eiendomsmegling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært noen travle måneder for den tidligere «Idol»-dommeren og manageren Gunnar Greve (37). For bare få uker siden ble han far igjen til lille Alba. Det avslørte han selv på sin Instagramkonto.

«Velkommen hjem, Alba», skrev Greve under bildet, og avslørte dermed også den lille jentas navn.

Fire soverom

Nå har han og samboeren Henny Stenshaug Pettersen (26) tatt forholdet enda et steg videre, og kjøpt seg villa i Holmenkollen - til den svimlende summen av 22,4 millioner kroner, ifølge E24.

– Både kjøper og selger virker fornøyd med prisen, utover det har jeg ingen kommentar, fortalte mekler Michelle Krefting til E24.

Eneboligen, som ble bygget i 1900, er 280 kvadratmeter stor, og har utsikt over Oslofjorden og byen. Nærmeste nabo skal være Nordmarka, og den har kort vei til både Tryvann skisenter og Frognerseteren.

Villaen, som også inneholder en egen 22 kvadratmeter stor praktikantbolig, inneholder fire soverom, to bad, vaskerom, barnegarderobe, tre stuer, dobbel garasje og en stor uteplass.

TRE STUER: Familien har nok av oppholdsrom å boltre seg på. Foto: Stener Widnes/ Sem & Johnsen Eiendomsmegling
TRE STUER: Familien har nok av oppholdsrom å boltre seg på. Foto: Stener Widnes/ Sem & Johnsen Eiendomsmegling Vis mer
GOD PLASS: 280 kvadratmeter kommer til gode når familien flytter inn. Foto: Stener Widnes/ Sem & Johnsen Eiendomsmegling
GOD PLASS: 280 kvadratmeter kommer til gode når familien flytter inn. Foto: Stener Widnes/ Sem & Johnsen Eiendomsmegling Vis mer

Dette er for øvrig ikke Greves første bolig i Holmenkollen. Før han kjøpte nytt sammen med Stenshaug Pettersen, bodde han i en flott tomannsbolig i Holmenkollen med fem rom og kjøkken. 37-åringen ble boende her etter bruddet med ekskona Helene Ree for om lag fire år siden.

Fikk datter

Nyheten om boligkjøpet kommer som tidligere nevnt etter det nye tilskuddet til familien. Mens lille Alba er Stenshaug Pettersen sitt første barn, har Greve allerede to døtre med sin tidligere kone.

View this post on Instagram

Speechless.. ❤️ Alba

A post shared by Henny S. Pettersen (@hennypettersen) on

Paret holdt en svært lav profil rundt forholdet til å begynne med, og først halvannet år etter at de to skal ha blitt et par, dukket de opp på den røde løperen sammen.

Avslørte forholdet på rød løper

Det var under årets Spellemannpris-utdeling, og den gang avslørte de hva de hadde falt for ved hverandre.

- Det var nok jeg som falt for henne, først og fremst. Det er en av de skarpeste kvinnene jeg har møtt, og så skjønner hun meg, sa Greve til Se og Hør den gang.

Vis mer

- Han er en helt fantastisk mann. Han har gjort meg til verdens lykkeligste i alle fall, svarte Stenshaug Pettersen på kjærestens fine ord.

Greve har de siste årene vært å se i dommerstolen under «Idol», men har valgt å si fra seg plassen til fordel for Andreas «TIX» Haukeland (26).

TESTES: Andreas «TIX» Haukeland får tidlig prøvd seg i sin ny jobb som «Idol»-dommer. Vis mer

LES OGSÅ: Milliardærarving selger luksusvilla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer