Gunnar Greve:

Kjøpte luksusbolig for 22 millioner

Manageren flytter etter familieforøkelsen.

NY ADRESSE: Gunnar Greve tar med seg familien til den luksuriøse tømmerhytta på Holmenhollen. Foto: Christian Roth Christensen, Dagbladet og Stener Widnes/ Sem & Johnsen Eiendomsmegling
NY ADRESSE: Gunnar Greve tar med seg familien til den luksuriøse tømmerhytta på Holmenhollen. Foto: Christian Roth Christensen, Dagbladet og Stener Widnes/ Sem & Johnsen Eiendomsmegling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært noen travle måneder for den tidligere «Idol»-dommeren og manageren Gunnar Greve (37). For bare få uker siden ble han far igjen til lille Alba. Det avslørte han selv på sin Instagramkonto.

«Velkommen hjem, Alba», skrev Greve under bildet, og avslørte dermed også den lille jentas navn.

Fire soverom

Nå har han og samboeren Henny Stenshaug Pettersen (26) tatt forholdet enda et steg videre, og kjøpt seg villa i Holmenkollen - til den svimlende summen av 22,4 millioner kroner, ifølge E24.

– Både kjøper og selger virker fornøyd med prisen, utover det har jeg ingen kommentar, fortalte mekler Michelle Krefting til E24.

Eneboligen, som ble bygget i 1900, er 280 kvadratmeter stor, og har utsikt over Oslofjorden og byen. Nærmeste nabo skal være Nordmarka, og den har kort vei til både Tryvann skisenter og Frognerseteren.

Villaen, som også inneholder en egen 22 kvadratmeter stor praktikantbolig, inneholder fire soverom, to bad, vaskerom, barnegarderobe, tre stuer, dobbel garasje og en stor uteplass.

Dette er for øvrig ikke Greves første bolig i Holmenkollen. Før han kjøpte nytt sammen med Stenshaug Pettersen, bodde han i en flott tomannsbolig i Holmenkollen med fem rom og kjøkken. 37-åringen ble boende her etter bruddet med ekskona Helene Ree for om lag fire år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer