Kjøpte luksusbil til kona

Ashton Kutcher prøvde desperat å redde ekteskapet.

MILLIONÆRBIL: Denne luksusbilen, en Lexus LS 600h L, fikk Demi i 49-årsgave fra mannen sin. Det var likevel ikke nok til å redde forholdet..
MILLIONÆRBIL: Denne luksusbilen, en Lexus LS 600h L, fikk Demi i 49-årsgave fra mannen sin. Det var likevel ikke nok til å redde forholdet.. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Knappe to uker før Demi Moore (49) annonserte at hun ønsker å skilles fra ektemannen Ashton Kutcher (33), gikk han til innkjøp av en rådyr bursdagsgave i håp om å blidgjøre sin forsmådde kone.

I følge nettstedet TMZ kjøpte ”Two And a Half Men”-stjernen en luksusbil av merket Lexus LS 600h L til Demi bare to dager før hennes 49-årsdag.

Bilen beskrives som ”millionærenes miljøbil” og har en prislapp nå nærmere to millioner kroner.

Men, dessverre for Kutcher var ikke et nytt og fancy fremkomstmiddel det som skulle til for å vinne Moore tilbake.

Forrige uke dumpet hun derfor sin 16 år yngre ektemann - tre måneder etter at den 22 år gamle kontormedarbeideren Sara Leal avslørte at hun hadde en affære med Kutcher på deres 6. bryllupsdag.

- Som kvinne, mor og kone er det noen verdier og løfter jeg holder hellig, og det i den ånd jeg nå har valgt å gå videre i livet, sier Moore i følge TMZ.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Demi har bedt om skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer