PENGESTERKE: Ikke bare er de regnet som et av verdens mektigste par - penger har de også flust av. Her fra fjorårets Oscar-utdeling. Foto: UPI
PENGESTERKE: Ikke bare er de regnet som et av verdens mektigste par - penger har de også flust av. Her fra fjorårets Oscar-utdeling. Foto: UPIVis mer

Kjøpte luksusbåt til svimlende 30 millioner

- Han har alltid drømt om å seile rundt med familien.

SEOGHØR.NO: Nylig solgte Brad Pitt (49) sin del av den franske vingården Château Miraval til vinlager Marc Perrin, og allerede har den verdensberømte skuespilleren brukt opp millionene han fikk for salget.

Ifølge The Sun har «Seven»-stjernen nemlig investert i en yacht i luksusklassen, som han har punget ut svimlende 30 millioner norske kroner for.

- Han har alltid drømt om å ta med Angelina og barna på seiling utenfor franskekysten og området rundt St. Tropez. Det er åtte sengeplasser på båten, men har plass til mange flere dersom det er snakk om kortere turer, forteller en kilde til avisen.

Men det er ikke bare Brad og Angelina (37) som har mye å rutte med i familien Jolie-Pitt.

Denne uken ble det nemlig kjent at parets biologiske datter Vivienne (4) fikk 18 000 kroner i uken da hun spilte side om side med mamma Angelina i «Maleficent», som har premiere til neste år.

Det var 37-åringen som fikset den lukrative avtalen for datteren, men lille Vivienne måtte selv signere kontrakten - og med barnlig skrift undertegnet hun med kallenavnet Vivi.

LES OGSÅ: - «Idol» er ikke for små barn