BIKINI I BASSENGET: Kourtney Kardashian ser ut til å være svært fornøyd med badeantrekket til datteren. Foto: All Over Press
BIKINI I BASSENGET: Kourtney Kardashian ser ut til å være svært fornøyd med badeantrekket til datteren. Foto: All Over PressVis mer

Kjøpte leopardbikini til ettåringen

TV-stjernen Kourtney Kardashian bryr seg ikke om kritikerne.

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kourtney Kardashian (34) - kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» - nyter for tiden late sommerdager i Miami sammen med ektemannen Scott Disick (30), deres sønn Mason (3) og datteren Penelope (1).

Men etter at feriebilder av Kourtney og hennes lille datter i bassenget dukket opp, har ettåringens antrekk vakt oppsikt.

Kourtney hadde nemlig tatt på den lille jenta en todelt bikini i leopardmønster.

Gjør som Jessica

Nå risikerer hun samme storm som artisten Jessica Simpson fikk, da hun la ut et bilde av sin datter Maxwell bikini.

«Jeg så akkurat det latterligste bildet jeg noen gang har sett. Jessica Simpsons baby i en bikini. Grusomt! Stakkars barn», var blant reaksjonene som haglet på Twitter etter at bildet ble lagt ut.

I 2006 fikk modellen og skuespilleren Liz Hurley mye kritikk da hun lanserte en leopardmønstret bikinikolleksjon for babyer.

-Seksualisering av barn
Både topp-politikere og andre fremtredende kvinner i Storbritannia mente plagget bidro til en seksualisering av små barn.

- Kolleksjonen representerer seksualisering av barn, som er veldig farlig i tillegg til veldig uønsket, sa parlamentsmedlemmet Ann Widdecombe til The Daily Mail.

Elaine Peace fra barneomsorgsorganet NCH var enig: - Leopardmønster er kanskje upassende fordi det blir sett på som en referanse til noe voksent, særlig ettersom de blir betraktet som sexy.

Kritikken ser imidlertid ut til å ha gått Kourtney hus forbi, og verken hun eller ektemannen så ut til å ha noen planer om å bytte ut den lille jentas garderobe med det første.

LES OGSÅ: Her angriper han fotografene