BOR I LEILIGHET TIL 8 MILLIONER: Andreas Ygre Wiig og Marion Ravn bor sammen på fasjonable Frogner i Oslo. Foto: Seoghør.no
BOR I LEILIGHET TIL 8 MILLIONER: Andreas Ygre Wiig og Marion Ravn bor sammen på fasjonable Frogner i Oslo. Foto: Seoghør.noVis mer

Kjøpte leiligheter for 11 millioner

Marion Ravn og hennes snowboard-kjæreste Andreas Ygre Wiig har nok av plass å boltre seg på.

SEHER.NO: Popstjernen Marion Ravn (26) og hennes snowboard-kjæreste Andreas Ygre Wiig (26) har nok av plass å boltre seg på.

På Oslos beste vestkant bor Andreas og Marion Ravn sammen i en 113 kvadratmeter stor leilighet som strekker seg over tre plan.

Her kan paret boltre seg i stuen på 44 kvadratmeter, eller nyte sola på den 22 kvadratmeter store takterassen. Leiligheten er kjøpt til den stive prisen av 8 millioner kroner, melder Se og Hør.

Men dette er ikke den eneste leiligheten Ygre Wiig har investert i.

Snowboard-esset eier også en leilighet på Skøyen i Oslo, som han kjøpte for litt over én million kroner i 2008. Han har også kjøpt seg en leilighet ved Kvitfjell Alpinanlegg. Den betalte han litt under to millioner kroner for.

Stjerneparet har vært sammen siden 2006, men har i løpet av den tiden vært mye borte fra hverandre.

For mens Andreas har reist verden rundt som snowboardstjerne, har Marion gitt jernet for musikken. Men nå har altså den plateaktuelle jenta flyttet hjem og blitt samboer med kjæresten.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Flyttet sammen med kjæresten