MOT BRUDD?: Madonna setter fart i ryktene om at hun og Guy Ritchie skal skilles. Foto: All Over Press
MOT BRUDD?: Madonna setter fart i ryktene om at hun og Guy Ritchie skal skilles. Foto: All Over PressVis mer

Kjøpte leilighet i New York

Madonna brukte pikenavnet da hun kjøpte ny bolig.

SEHER.NO: Popstjernen Madonna (49) har nok en gang satt fart i ryktene om at hun og den britiske filmregissør-ektemannen Guy Ritchie (39) skal skilles.

Da superstjernen gikk til anskaffelsen av en ny 40 millioner kroners leilighet i New York, satte hun nemlig opp pikenavnet sitt, Ciccone, på eierkontrakten, skriver Female First.

Ifølge flere kilder er dette et tydelig tegn på at ekteskapet nå går mot slutten og at superstjernen planlegger å flytte til New York på permanent basis

Leiligheten popstjernen har kjøpt ligger rett over den andre leiligheten hun eier i metropolen, og tanken bak kjøpet er at superstjernen skal kunne slå sammen de to boligene.

Ekteskapet med Ritchie har vært offer for intense mediespekulasjoner den siste tiden, mye på grunn av at popstjernen har vært ute på offentlige tilstelninger uten ektemannen.

Men det har imidlertid lenge vært kjent at Madonna trives langt bedre i rampelyset enn Ritchie, som ofte velger å holde en litt lavere profil.

Under et intervju på "The Today Show" fredag innrømmet popstjernen likevel at hun har dager der hun skulle ønske at kjendisstatusen hennes var litt mindre.

- Ja, jeg har øyeblikk der jeg ønsker det. Men jeg har ikke lyst til å ønske å ikke være meg. Jeg skulle ikke ønske jeg var noen andre, sa hun.

Tross brudd-ryktene hevder Ritchies far, John Ritchie, at paret fortsatt er lykkelige sammen, skriver The Sun.

- De er lykkelige. jeg ble sjokkert da jeg leste at de angivelig har problemer. De har mye å gjøre og det er derfor man ikke ser de sammen så mye, men hun skal ikke flytte til USA for godt, sier han.

Madonna og Guy har vært gift i 7 år nå, og eier totalt 8 hjem i New York, Beverly Hills, Wiltshire og London sammen.

LES OGSÅ: - Superstjernene er i slekt