Kine Olsen:

Kjøpte leilighet: - Vann over hodet

«Farmen kjendis»-profilen røper detaljer om forholdet til skihopperen og deres første leilighetskjøp.

NYTT STEG: Kine Olsen og Tom Hilde kjøpte sin første leilighet sammen før jul. Nå forteller hun om hvordan det står til med samboerskapet og oppussingen. Foto: Privat
NYTT STEG: Kine Olsen og Tom Hilde kjøpte sin første leilighet sammen før jul. Nå forteller hun om hvordan det står til med samboerskapet og oppussingen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det oppstod søt musikk mellom den tidligere cheerleaderen og nå «Farmen kjendis»-aktuelle Kine Olsen (26) og tidligere skihopper Tom Hilde (33) under deltakelsen i «Mesternes mester» i 2019.

Samme år kunne duoen avsløre overfor Se og Hør at de hadde blitt kjærester. Etter hvert kom det også frem at det faktisk var meddeltaker Ole Martin Årst (46) som skal ha vært «Kirsten Giftekniv».

Siden den gang har ting gått radig for seg i forholdet mellom de to turtelduene, og i fjor kunne de røpe at de hadde blitt samboere.

Like før jul kom det nok en gladnyhet fra paret. Da kunne Olsen avsløre overfor Nettavisen at de hadde gått til innkjøp av sin første leilighet sammen på Vettakollen i Oslo.

FINALEFEST: Tom Hilde og Kine Olsen fant kjærligheten på «Mesternes Mester». Her forteller de om hvorfor de valgte å holde forholdet skjult. Reporter: Linn-Christin Marthiniussen. Video: Siv Seglem / Dagbladet Vis mer

- Vann over hodet

Når Se og Hør slår på tråden til 26-åringen kan hun fortelle at de lenge hadde tenkt på å kjøpe en leilighet som passer dem begge.

- Vi har aldri følt at vi har hatt dårlig tid eller at vi måtte rushe inn i det. Vi så på leiligheter med et halvt øye, men plutselig dukket den perfekte leiligheten opp, utdyper hun.

Paret hadde et sterkt ønske om å bo utenfor Ring 3, men det var også viktig for dem at det var sentralt nok ettersom Olsen går på skole i byen og Hilde bruker mye av tiden i Holmenkollen.

OPPUSSINGSPROSJEKT: Kine Olsen er ærlig om at hun ikke ser lyset i enden av tunellen med det første når det kommer til oppussingen av leiligheten. Foto: Privat
OPPUSSINGSPROSJEKT: Kine Olsen er ærlig om at hun ikke ser lyset i enden av tunellen med det første når det kommer til oppussingen av leiligheten. Foto: Privat Vis mer

- Det kryr ikke akkurat av leiligheter i det området, så det har tatt ganske lang tid å finne noe som passer for oss. Vi har tenkt at vi forhåpentligvis skal være sammen lenge, og ønsket derfor å kjøpe en litt stor leilighet som vi kan bo i mange år, utdyper hun.

Leiligheten er imidlertid et stort oppussingsprosjekt, noe som kan være krevende til tider.

- Det går sånn passe med oppussingen. Jeg ser ikke lyset i enden av tunnelen med det første. Jeg innser kanskje at vi har tatt oss vann over hodet når hele leiligheten må pusses opp. Det har bare gått noen få uker, så jeg er ikke drittlei enda, humrer hun.

AVSLØRER: Anniken hadde kjæreste under innspillingen av «Farmen kjendis». Vis mer

«Handyman »

Olsen forklarer videre at de hittil har fått pusset opp soverommet, så nå står stue, kjøkken og gang for tur.

- Det er det som står på planen akkurat nå. Vi holder på å rive og ordne med det, og etter det skal vi nok ta en pause i oppussingen. Da må jeg nok spare mer penger før vi tar resten av soverommene, legger hun til.

STORTRIVES: Tom Hilde og Kine Olsen har vært samboere i litt over et år. Foto: Privat
STORTRIVES: Tom Hilde og Kine Olsen har vært samboere i litt over et år. Foto: Privat Vis mer

Olsen anser seg selv som veldig heldig som har en samboer som hun beskriver som «super handy», noe som fører til at de kan gjøre mye av oppussingen på egen hånd.

- Hvordan har det gått hittil?

- So far so good. Vi har vært litt uenige om hvor kjøkkenet skal stå, foreløpig har Tom fått viljen sin. Han er mest handy og har overbevist meg om at det ikke blir så dyrt. Jeg har sagt at hvis det stemmer, skal han få lov til å bestemme det, svarer «Farmen»-profilen.

Når det kommer til interiøret er det derimot Olsen som skal ha ansvaret, noe hun gleder seg stort til.

HEMMELIG: Fredag 22. januar slapp Adrian Sellevoll låta «Vise deg verden». Låta er en kjærlighetserklæring til hans hemmelige kjæreste. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Dårlige på dater

«Mesternes Mester»-paret har nå vært samboere i litt over ett år, og 26-åringen legger ikke skjul på at de stortrives i hverandres selskap.

- Det går faktisk veldig fint, men vi er ikke så veldig mye hjemme. Nå som det er pandemi er vi heldig fordi Tom kan dra på kontoret sitt. Han jobber mange timer hver dag og er lite hjemme, han er også mye ute og reiser, forklarer hun.

Til tross for at de til tider tilbringer en del tid fra hverandre trives Olsen godt i eget selskap.

- Jeg liker veldig godt å være alene, jeg har et stort behov for alenetid og har mye venninner. Det går ganske greit egentlig.

DÅRLIGE PÅ DATE: Kine Olsen innrømmer at hun og samboeren er skikkelig dårlige når det kommer til å gå på date eller spise ute. Foto: Privat
DÅRLIGE PÅ DATE: Kine Olsen innrømmer at hun og samboeren er skikkelig dårlige når det kommer til å gå på date eller spise ute. Foto: Privat Vis mer

Når de først har en hel helg sammen forklarer Olsen at de ofte reiser på fjellet for litt kvalitetstid.

- Utenom det ser vi mye til hverandre på kvelden når begge har kommet hjem. Vi trives veldig godt i hverandres selskap uten at vi trenger å gjøre noe spesielt, men vi er skikkelig dårlige på å gå på date eller spise ute. Vi er forferdelig dårlige på det. Men jeg synes det er fint at det er slik, at vi kan være sammen uten å gjøre noe og at det er hyggelig, sier hun.

FLYTTER SAMMEN: Kjærligheten blomstret videre for «Love Island»-vinnerne Nora Haukland og Johannes Klemp, og nå blir de offisielt samboere. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Sammen for alltid

På spørsmål om hva det var Olsen falt for ved samboeren er hun kjapt ute med å si at han er veldig snill og at han lar henne boltre seg fritt. I tillegg beskriver hun ham som en skikkelig tøffing.

- Jeg har tenkt at jeg vil ha en kjæreste som er tøffere enn meg. Tom hopper fra høye steder ut i vannet og er veldig tøff. Jeg synes det er kult at han ikke har noen sperrer for noe som helst, forklarer Olsen.

- Har dere snakket noe om fremtiden?

- Vi har sagt at vi skal være sammen for alltid, men ingen av oss er helt klare for å si at vi skal gifte oss eller få barn, svarer hun, og legger til:

- Vi er litt barnslige begge to så det hadde føltes feil å snakke så mye lenger fram i tid enn denne leiligheten. Det er et stort steg i seg selv. Nå får vi pusse opp og styre med dette først.

FLYTTER SAMMEN: Morten Botten avslørt i November at han hadde fått seg kjæreste, nå flytter de sammen. Vis mer

LES OGSÅ: «Farmen»-profilen røper gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer