Kjøpte klær for flere tusen før Skavlan-besøk

KRF-partileder Knut Arild Hareide tok av da han skulle være gjest hos den populære programlederen.

FORELDRE: For rundt to uker siden ble Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria foreldre for første gang, da lille Sara Margrete kom til verden. Foto: Stella Pictures
FORELDRE: For rundt to uker siden ble Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria foreldre for første gang, da lille Sara Margrete kom til verden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Også politikere blir smittet av «shopping-basillen», og det fikk KRF-partileder Knut Arild Hareide (41) smertelig erfare da han var hos Fredrik Skavlan (46) en tid tilbake.

- Første gangen jeg skulle være gjest på «Skavlan» kjøpte jeg en jakke til nesten 4000 kroner og en skjorte til nesten 2000 kroner. Ikke akkurat hverdagskost for en enkel mann fra landet, forteller den nybakte pappaen til VG Helg.

For to uker siden ble Hareide og kona Lisa Maria (28) foreldre til en liten jente som har fått navnet Sara Margrete, og til VG forteller partilederen at de to på forhånd hadde bestemt seg for navnet.

- Lisa og jeg synes det er en fin tradisjon å kalle opp barn etter slektinger. Min bestemor het Sara og Lisas søster het Margrete. Hun døde i fjor, så dessverre får ikke Sara møte og bli kjent med henne. Men vi synes det er en fin måte å la minnet om Margrete leve videre på.

I disse dager forbereder Hareide og hans partikolleger i KRF seg på høstens stortingsvalg (ekstern lenke).

LES OGSÅ: Siri Tollerød er enig at Costume-bilde er uheldig
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer