Kjøpte julegavene på billigsalg

Brad Pitt og Angelina Jolie nekter barna luksusvaner.

PÅ JULEHANDEL: Brad Pitt, Angelina Jolie og parets seks barn var alle med på julehandelen.
PÅ JULEHANDEL: Brad Pitt, Angelina Jolie og parets seks barn var alle med på julehandelen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  På søndag tok Brad Pitt (49) og Angelina Jolie (38) med seg barna Maddox (12), Pax (10), Zahara (8), Shiloh (7) og de 5 år gamle tvillingene Knox og Vivienne ut på julehandel.

Men det var ingen luksusbutikk familien hadde sett seg ut forut innkjøpet av årest julegaver.

Paret, som ifølge Radaronline.com har en formue på rundt 657 millioner kroner, reiste i stede til lavpriskjeden Target i Robina, en forstad til den australske byen Gold Coast.

BILLIGKJEDE: Det var i denne butikken Angelina Jolie og Brad Pitt handlet inn årets julegaver. Foto: Grant Hodgson / Splash News/ All Over Press
BILLIGKJEDE: Det var i denne butikken Angelina Jolie og Brad Pitt handlet inn årets julegaver. Foto: Grant Hodgson / Splash News/ All Over Press Vis mer

For å slippe alt oppstyret med andre kunder ba Angelina og Brad om å få butikken for seg selv etter stengetid.

- De passet på slik at ingen var i nærheten så de kunne bli avslørt. Butikksjefen ventet til alle hadde gått hjem og åpnet opp for de i hemlighet rundt 20.30, sier en ansatt til avisen Gold Coast Bulletin, ifølge Female First.

- Hun sa at de shoppet rundt i omtrent en og en halv time for å kjøpe gaver til sine egne barn og til venner. Hvem hadde trodd at mennesker som de skulle handle på Target?, fortsetter kilden.

Familien feirer i år jul i Australia på grunn av at Angelina Jolies kommende film «Unbroken» spilles inn i landet.

LES OGSÅ:     Kollapset på filmsett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer