<strong>BIG SPENDER:</strong> Kanye West skal ha kjøpt en ellevill luksusleilighet til Kim Kardashian. Foto: NTB scanpix
BIG SPENDER: Kanye West skal ha kjøpt en ellevill luksusleilighet til Kim Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim Kardashian og Kanye West

- Kjøpte julegave til 122 millioner

Kanye skal ha overrasket kona med en spektakulær gave.

Publisert

Kardashian-klanen har hatt litt av en jul. Julaften feiret de med en gedigen fest hjemme hos Kim Kardashian (38) og Kanye West (41). Paret hadde blant annet dekorert hele området med ekte snø, og det er ryktet at festlighetene kostet godt over ti millioner norske kroner.

Første juledag feiret familiene med foreldre, ektemenn og barn, og om vi skal tro sosiale medier, hadde alle en hyggelig feiring og fortsetter å ha en fin romjul. En som muligens har det ekstra gøy nå i høytiden er Kim.

Hun skal angivelig ha fått tidenes villeste julegave av ektemannen Kanye. Det er en kjent sak at rapperen liker å bruke penger på kona, og har opp gjennom åra gitt henne rådyre vesker, biler og smykker. Denne gangen har han imidlertid virkelig gått det ekstra steget, om ryktene stemmer.

Luksusgave

TMZ kan nemlig melde at Kanye har bladd opp elleville 122 millioner norske kroner for en leilighet i Miami, som Kim fikk i julegave. En kilde nær familien bekrefter opplysningene overfor Us Magazine.

<strong>PALASS:</strong> Leiligheten Kanye skal ha kjøpt til 122 millioner kroner inneholder blant annet fire soverom og over fem bad. Foto: NTB scanpix
PALASS: Leiligheten Kanye skal ha kjøpt til 122 millioner kroner inneholder blant annet fire soverom og over fem bad. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bopelen rapperen skal ha kjøpt ligger rett på Miami Beach i en bygning som av enkelte omtales som «Billionaire Beach Bunker». De heter egentlig Faena House, og ligger nærmest rett på stranda. Her bor milliardærer tett i tett, og man får virkelig det man betaler for.

Leiligheten består av fire soverom, fem og et halvt bad og en gigantisk terrasse. I tillegg er det både spa og treningssenter i bygget, så det er nok å finne på.

<strong>SVINDYRT:</strong> Leilighetene okkuperes som regel av milliardærer, som nå blir naboene til ekteparet West. Foto: NTB scanpix
SVINDYRT: Leilighetene okkuperes som regel av milliardærer, som nå blir naboene til ekteparet West. Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>DEILIG:</strong> Familien kan gå rett ut av leiligheten og rett på stranda om de ønsker. Foto: NTB scanpix
DEILIG: Familien kan gå rett ut av leiligheten og rett på stranda om de ønsker. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kanye skal ha fått øynene opp for leiligheten da han var på kunstmessen Art Basel tidligere i år, og la sporenstreks inn et bud. Det er imidlertid først nå at budet har gått gjennom, og det er ventet at Kim og Kanye offisielt overtar som eiere neste måned.

Leiligheten lå egentlig ute til 131 millioner norske kroner, så sånn sett kan man vel egentlig nesten kalle det er røverkjøp. Det er ikke kjent hvordan Kim reagerte på den storslåtte gaven, men hun må utvilsomt ha blitt overrasket. Kanye skal nemlig ha gjort dette i all hemmelighet, uten å engang lufte forslaget for kona.

Refset

Det verdenskjente ekteparet er glade i å bruke penger, og viser det gjerne frem. Likevel er det ikke alltid at det faller i god jord hos fansen. Selv om det digitale moralpolitiet muligens er litt for ofte ute med pekefingeren, kan den nyeste kritikkstormen sies å være fortjent.

Misnøyen bunnet i et framkomstmiddel ekteparet tok i privat bruk tidligere i starten av desember, der de på ingen måter har spart på kruttet: Vi snakker om et fly av typen Boeing 747, også kjent som et av verdens største passasjerfly.

<strong>KRITIKKSTORM:</strong> Internett er i harnisk etter at ekteparet Kardashian West leide inn et av verdens største fly for en privat tur. Foto: Kim Kardashian / Instagram
KRITIKKSTORM: Internett er i harnisk etter at ekteparet Kardashian West leide inn et av verdens største fly for en privat tur. Foto: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

Etter at realitydronningen skrøt hemningsløst av flyfasilitetene gjennom en rekke Instagram-innlegg, lot ikke kritikken vente på seg. Det faktum at paret bader i luksus er lite oppsiktsvekkende i seg selv - derimot får de kjeft for å bidra til særs unødvendige klimautslipp.

«Dere boardet akkurat en privat 747-maskin, bare for dere selv og treneren deres. Jeg antar at det er viktigere å trene om bord i et fly, enn å tenke på miljøet. Prioriteringer, kids», skrev en bruker på Twitter, mens en annen fulgte etter:

«Hva kostet det egentlig å leie dette? Mellom to og tre millioner dollar? Hva med å bruke tilsvarende beløp på å redde miljøet fra de tonnene med CO₂ dere akkurat har sluppet ut?»

Senere har mange kastet seg på kritikkstormen:

Ut fra bildene Kardashian har delt på sosiale medier, hadde ekteparet West tilgang til en rekke soverom, sittegrupper, spisebord, kontor og treningsstudio om bord på den utskjelte flyturen, som skal ha brakt duoen fra USA til Tokyo.

Med var også en nevnt personlig trener, for øvrig ved navn Mel, slik at paret om ønskelig kunne brenne kalorier i luften. Foruten nødvendig mannskap var flyet, som vanligvis har plass til 660 passasjerer, tomt.

Se dette innlegget på Instagram

goals

Et innlegg delt av Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap)

- Privat 747, ingen stor greie. Dette er tydeligvis den nye måten å reise på. Visste ikke at det gikk an, men samma det, skrev Kardashian til et av bildene, der det var tydelig at hun lot seg imponere.

- Herregud, det er soverom overalt. Plassen er uendelig, skrev hun videre på Instagram.

Som følge av den lite hyggelige responsen på sosiale medier skal Kardashian, ifølge People, ha erkjent at hun og ektemannen muligens tok litt vel hardt i.

<strong>I HARDT VÆR:</strong> Ekteparet West avbildet hjemme i Los Angeles noen uker før den utskjelte flyturen. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Ekteparet West avbildet hjemme i Los Angeles noen uker før den utskjelte flyturen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun har registrert kritikken, og understreker at det ikke var hennes idé. Hun skjønner hvordan dette framstår, og innser at det totalt unødvendig og overdrevet, sa en kilde til ukebladet, og fortsatte:

- Samtidig ser hun ikke poenget med å krype til korset. Kim og Kanye lever et litt annerledes liv enn folk flest, og hun forventer ikke at noen skal forstå det.

LES OGSÅ: Trump-parets private skandaleår

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer