Isabelle Ringnes:

Kjøpte hus til 17 millioner

- Vi falt pladask.

KJØPTE BOLIG: Isabelle Ringnes og forloveden har kjøpt en luksusvilla på Ormøya utenfor Oslo sentrum. Foto: Mimsy Møller/ Samfoto/ NTB scanpix
KJØPTE BOLIG: Isabelle Ringnes og forloveden har kjøpt en luksusvilla på Ormøya utenfor Oslo sentrum. Foto: Mimsy Møller/ Samfoto/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Isabelle Kristine Ringnes (30) og forloveden Bjørn Erik Ihlen (37) har kjøpt en luksusvilla på idylliske Ormøya like utenfor Oslo sentrum.

Den moderne eneboligen, som blant annet byr på sjøutsikt, inngjerdet hage, stort kjøkken og spisestue, to baderom, samt kjellerstue, hadde en prisantydning på 18 millioner kroner, men ble til slutt solgt for 17,2 millioner.

Ferske opplysninger fra eiendomsregisteret viser at paret ble eiere av den 200 kvadratmeters store boligen i slutten av juni. Tidligere har de to bodd sammen i en leilighet på Frogner i Oslo.

- Utrolig fint

Overfor Dagens Næringsliv forteller 30-åringen, som er datteren til eiendomsmilliardær Christian Ringnes (65), at hun og Ihlen oppdaget huset på Finn.no.

- Vi er veldig glade i sjøen og det var så utrolig fint og idyllisk der nede at vi falt pladask da vi dro og så på huset, sier Ringnes til DN om parets førsteinntrykk av boligen.

- Vi var gjennom en budrunde, og så lyktes vi, men jeg vet ikke hvor mange interessenter det var utover oss, fortsetter hun.

Skal gifte seg

Det er ikke bare boligdrømmen som er gått i oppfyllelse for Ringnes dette året. I februar avslørte 30-åringen at hun skal gifte seg med samboeren, som er direktør i Nimbus. Paret vært kjærester siden sommeren 2017.

- Vi er forlovet! Du vant kappløpet, men tapet betyr at jeg vant mitt livs store kjærlighet. Jeg er så gira og glad for å gå inn i dette nye kapittelet med deg, Bjørnepus, skrev hun på Instagram.

Frieriet skjedde i skiløypa på Norefjell. Ringen, som for øvrig er fra den anerkjente produsenten Tiffany & Co, ble samtidig stolt vist fram på bildene 30-åringen la ut.

- Han sa mange fine ord

Til Se og Hør fortalte Ringnes at frieriet fant sted like ved hytta. Egentlig trodde hun at de bare skulle nyte en Kvikk Lunsj under en pause, men Ihlen hadde helt andre planer.

- Han lot som at han skulle ta et bilde av meg mens andre skulle gå forbi, men filmet meg i virkeligheten. Jeg klaget over at det var kaldt, og at jeg ikke ville bli tatt bilde av. Plutselig så sier han: «Men jenta mi, nå skal jeg fri til deg», og så gikk han ned på kne og sa mange fine ord - som man dessverre glemmer litt i adrenalinets øyeblikk.

Hennes første reaksjon var å svare: «Nei, nå kødder du med meg?». Etter å ha fått summet seg litt, skjønte hun derimot at dette var ekte og at svaret hennes var selvsagt ja.

TV-AKTUELL: Isabelle Ringnes (ytterst t.h.) er å se i høstens «Camp Senkveld»-variant. Her med Kristin Gjelsvik, Jan-Henrik Børslid, Svein Østvik, Helene Olafsen, Freddy dos Santos og Isabel Blanco på TV 2s høstlansering nylig. Foto: NTB scanpix
TV-AKTUELL: Isabelle Ringnes (ytterst t.h.) er å se i høstens «Camp Senkveld»-variant. Her med Kristin Gjelsvik, Jan-Henrik Børslid, Svein Østvik, Helene Olafsen, Freddy dos Santos og Isabel Blanco på TV 2s høstlansering nylig. Foto: NTB scanpix Vis mer

Med i «Camp Senkveld»

Det er ikke bare på privaten at livet går på skinner for Ringnes. Hun har lenge figurert som foredragsholder, har i en rekke år sittet i førersetet for teknologi og framdrift i Norge, blant annet gjennom selskapet Tenk. Hun har dessuten også vært med å starte opp selskapet Hun Spanderer.

Hun har en uttalt forkjærlighet for teknologi, og er blant annet blitt kåret til «Inspiring Fifty Women in Tech». Hun har også vært på lista over de 100 mest innflytelsesrike nordiske menneskene fra teknologibransjen.

Fra «Senkveld med Thomas og Harald» på TV 2 Vis mer

Denne høsten er hun også aktuell i årets variant av «Camp Senkveld», nærmere bestemt «Senkveld-slaget: Øst Mot Vest», sammen med en rekke andre norske profiler.

LES OGSÅ: Milliardær-datterens hund mystisk syk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer