Kjøpte hus til 124 millioner kroner

«Friends»-stjernen Jennifer Aniston åpnet lommeboken da hun så drømmehuset.

GLAD: Jennifer Aniston er den stolte huseier av et mansion i Bel Air i Los Angeles.  Foto: All Over Press
GLAD: Jennifer Aniston er den stolte huseier av et mansion i Bel Air i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Eierne av huset som Jennifer Aniston (42) nylig kjøpte, kan smile hele veien til banken.

Den søte skuespillerinnen åpnet nemlig lommeboken, og punget ut 124 millioner kroner for et hus i luksusklassen i fasjonable Bel Air i Los Angeles, skriver TMZ, som hevder at svært få har råd til det samme.

Aniston har de siste årene var ut og inn av forskjellige forhold med diverse Hollywood-kjekkaser, men har nå slått seg til ro med skuespiller Justin Theroux (40), som hun har vært sammen med siden de to møttes under innspillingen av filmen «Wanderlust» i mai i fjor.

I forrige uke kom et britisk magasin med sjokkpåstanden om at «Friends»-stjernen er seks måneder på vei med deres felles barn.

Gravid eller ei, det nye huset har med sine fire soverom og seks baderom i hvert fall nok plass, dersom en familieforøkelse er nært forestående.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg er veldig lei meg på alles vegne 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer