Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Kjøpte hus i samme nabolag for å vinne Khloé tilbake

NBA-stjernen er desperat etter å vinne hjertet til Khloé tilbake.

DESPERAT: Selv om forholdet mellom realitystjernen Khloé Kardashian og Tristan Thompson er over stopper det ikke sistnevnte fra å prøve å vinne henne tilbake. Foto: NTB scanpix
DESPERAT: Selv om forholdet mellom realitystjernen Khloé Kardashian og Tristan Thompson er over stopper det ikke sistnevnte fra å prøve å vinne henne tilbake. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært et særdeles turbulent år for eksparet Khloé Kardashian (35) og NBA-stjernen Tristan Thompson (28). Med den ene utroskapsskandalen etter den andre, fødselen av datteren True (1) i fjor, og oppslag i medier verden over som stadig skal pirke borti privatlivet deres, er det ikke rart det har gått hardt utover familien på tre.

Den siste utroskapsskandalen smalt i februar da det ble kjent at Tristan hadde hatt en fuktig kveld på byen med Jordyn Woods (21), som for øvrig var bestevenninnen til Khloés søster, Kylie Jenner (21).

Til tross for at Jordyn i ettertid har fortalt at det ikke skjedde noe annet mellom henne og Tristan enn et uskyldig avskjedskyss, sto ikke forholdet mellom Khloé og NBA-spilleren til å redde.

De gikk fra hverandre, og har de siste månedene gjort sitt beste for å oppdra lille True sammen - selv om de nå bor fra hverandre.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Kjøpte hus i nabolaget

Siste nytt ifølge Mirror er at NBA-stjernen gjør alt for å redde forholdet og vinne tilbake Khloés hjerte.

I et desperat forsøk skal Tristan ha kjøpt et hus i nærheten av Khloés hjem i Los Angeles hvor hun bor sammen med datteren.

Huskjøpet gjennomførte Tristan med et håp om at datteren True kunne være på besøk hos ham oftere, og for å vise Kardashian-klanen at han er lojal.

Ifølge Mirror har Tristans huskjøp gjort Khloé svært forvirret.

- Khloé er veldig forvirret. Tristan har bedt på sine knær om at de skal bli sammen igjen og han delte en lang bursdagsmelding til henne, forteller en kilde til The Sun og fortsetter:

- Han har bedt henne om at de skal sette seg ned sammen og ha en ordentlig samtale med hverandre, men hun nekter.

Ifølge kilden til den britiske tabloidavisen tenker Khloé først og fremst på datteren True sitt beste, og vil ikke risikere å falle tilbake til Tristan og få hjertet sitt knust nok en gang.

Tristan skal visstnok være helt desperat etter å bevise at han har endret seg overfor realitystjernen og resten av Kardashian-familien, og at han vil gjøre alt for at de skal få et godt forhold til hverandre igjen.

Samarbeider om datteren

Til tross for utroskapsskandalen og det turbulente forholdet seg imellom, prøver eksparet så godt det lar seg gjøre å samarbeide om foreldrerollen til datteren True.

I et ferskt intervju med US Weekly forteller Khloé blant annet at hun synes de gjør en bra jobb med å oppdra datteren sammen.

- Jeg og Tristan slo opp for rundt fem måneder siden, så det er fortsatt litt kleint, men jeg synes vi gjør en veldig god jobb. Han får se henne når enn han vil, forteller 35-åringen til magasinet.

Videre forteller realitystjernen at utroskapsdramaet ikke går utover datteren True.

- Barna dine er en prioritet, de kommer først. Ingenting annet har noen betydning.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Hyllet eksen

Forrige uke fylte Khloé 35 år og i den anledning ble hun hyllet av familie og venner i sosiale medier med søte bursdagshilsener. Likevel var det spesielt én melding som fikk mye oppmerksomhet i media. Nemlig bursdagshilsenen fra eksen, Tristan.

I et sjeldent og personlig innlegg delte han et bilde av Khloé og deres felles datter med følgende tekst:

- Du er det vakreste mennesket jeg noensinne har møtt, både på innsiden og utsiden. Tusen takk for at du er en så fantastisk mor til prinsessen vår True. Hun er velsignet som har en som deg å se opp til. Jeg ønsker deg ingenting annet enn suksess og sender positive velsignelser din vei. Kos deg på dagen din, Koko.

LES OGSÅ: Reagerer på Kim Kardashians snarvei til advokat-yrket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer