Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Kjøpte hus i samme nabolag for å vinne Khloé tilbake

NBA-stjernen er desperat etter å vinne hjertet til Khloé tilbake.

DESPERAT: Selv om forholdet mellom realitystjernen Khloé Kardashian og Tristan Thompson er over stopper det ikke sistnevnte fra å prøve å vinne henne tilbake. Foto: NTB scanpix
DESPERAT: Selv om forholdet mellom realitystjernen Khloé Kardashian og Tristan Thompson er over stopper det ikke sistnevnte fra å prøve å vinne henne tilbake. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært et særdeles turbulent år for eksparet Khloé Kardashian (35) og NBA-stjernen Tristan Thompson (28). Med den ene utroskapsskandalen etter den andre, fødselen av datteren True (1) i fjor, og oppslag i medier verden over som stadig skal pirke borti privatlivet deres, er det ikke rart det har gått hardt utover familien på tre.

Den siste utroskapsskandalen smalt i februar da det ble kjent at Tristan hadde hatt en fuktig kveld på byen med Jordyn Woods (21), som for øvrig var bestevenninnen til Khloés søster, Kylie Jenner (21).

Til tross for at Jordyn i ettertid har fortalt at det ikke skjedde noe annet mellom henne og Tristan enn et uskyldig avskjedskyss, sto ikke forholdet mellom Khloé og NBA-spilleren til å redde.

De gikk fra hverandre, og har de siste månedene gjort sitt beste for å oppdra lille True sammen - selv om de nå bor fra hverandre.

Kjøpte hus i nabolaget

Siste nytt ifølge Mirror er at NBA-stjernen gjør alt for å redde forholdet og vinne tilbake Khloés hjerte.

I et desperat forsøk skal Tristan ha kjøpt et hus i nærheten av Khloés hjem i Los Angeles hvor hun bor sammen med datteren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer