Bella Thorne:

Kjøpte hus for penger tjent på sosiale medier

- Jeg kan tjene 65 000 dollar på én Instagram-post.

TJENER FETT PÅ INSTAGRAM: Bella Thorne er bare 20 år gammel, men har allerede kjøpt sitt eget hus takket være sin suksess på sosiale medier. Foto: Rob Latour / Shutterstock
TJENER FETT PÅ INSTAGRAM: Bella Thorne er bare 20 år gammel, men har allerede kjøpt sitt eget hus takket være sin suksess på sosiale medier. Foto: Rob Latour / Shutterstock Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Bella Thorne (20) fikk sin første filmrolle i en alder av seks år, men slo for alvor gjennom i rollen som CeCe Jones i Disney-serien «Shake it up».

I senere tid har hun vært å se i flere filmer og serier, men hun er kanskje best kjent for sin utagerende oppførsel og trøblete kjærlighetsliv.

Saken fortsetter under bildet.

SJOKKPAR: Bella skapte store overskrifter da hun en kort periode datet Kourtney Kardashians ekskjæreste, Scott Disick. Foto: Splash News
SJOKKPAR: Bella skapte store overskrifter da hun en kort periode datet Kourtney Kardashians ekskjæreste, Scott Disick. Foto: Splash News Vis mer

Den unge skuespilleren dokumenterer det meste som skjer i livet sitt via sosiale medier, og nå viser det seg at det har lønnet seg stort over tid.

I et intervju med Vogue forteller hun at sosiale medier på mange måter har blitt jobben hennes, melder People.

- Jeg er på sosiale medier fordi jeg ønsker at folk skal få se hvem jeg er. Jeg ble oppdratt til å tenke at sosiale medier er alt, forteller hun.

Og det er ikke småpenger «Famous in Love»-stjernen tjener på innleggene sine. Hun har faktisk kjøpt et hus kun på inntekter fra sosiale medier.

Med sine 17 millioner følgere, når hun ut til en enorm mengde mennesker. Den fargerike stjernen deler ofte bilder med fansen, og avslører at hun tjener enorme mengder med penger per innlegg.

Et innlegg delt av BELLA (@bellathorne)

- Jeg startet med 200 dollar på bankkontoen i en alder av 18. Ett år senere hadde jeg kjøpt et hus med pengene jeg hadde tjent på sosiale medier, forteller 20-åringen.

Stjernen forteller videre at hun på én Instagram-post kan tjene 65 000 dollar, noe som tilsvarer 500 000 norske kroner.

Saken fortsetter nedenfor.

UNIK: Bella Thornes instagram er stappfull av bilder av hennes mange fargerike antrekk. Foto: Skjermdump / Instagram
UNIK: Bella Thornes instagram er stappfull av bilder av hennes mange fargerike antrekk. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Når hun publiserer historier, både på Snapchat og på Instagram, kan hun tjene mellom 10 og 20 000 dollar.

Hjemmet til den tidligere Disney-stjernen kostet to millioner dollar.

- Instagram er 100 prosent en jobb for meg, legger hun til.

Ble seksuelt misbrukt

Da «Time's up»-kampanjen mot seksuell trakassering tidligere i år herjet blant Hollywood-stjernene, valgte Bella å stå frem med sin historie.

Den amerikanske skuespillerstjernen delte et bilde på Instagram hvor hun avslørte at hun hadde blitt seksuelt misbrukt i barndommen sin.

Under bildet skrev hun:

«Jeg ble fysisk og psykisk seksuelt misbrukt i oppveksten fra den dagen jeg kan huske, til jeg var 14 år, da jeg endelig hadde motet til å låse døren om kvelden og sitte ved den».

«Hele natta, mens jeg ventet på at noen skulle dra nytte av livet mitt igjen. Over og over igjen ventet jeg på at det skulle ta slutt, før det endelig gjorde det. Men noen av oss er ikke like heldige at de kommer ut av det levende, vær så snill stå sammen i dag for hver eneste sjel som har blitt misbrukt. #TimesUp».

Stod frem som bifil

I 2016 ble det slutt mellom Bella og hennes daværende av og på-kjæreste, skuespiller Gregg Sulkin (25).

Saken fortsetter under bildet.

EKSKJÆRESTER: Bella var tidligere sammen med den britiske skuespilleren Gregg Sulkin. Foto: Splash News
EKSKJÆRESTER: Bella var tidligere sammen med den britiske skuespilleren Gregg Sulkin. Foto: Splash News Vis mer

Ifølge People satte fansen like etterpå spørsmålstegn ved hennes legning, etter at det angivelig dukket opp bilder av 20-åringen kyssende på ei annen jente.

Etter dager med spekulasjoner, fortalte skuespilleren at hun var bifil.

Dette i form av et enkelt «ja» på Twitter, da en fan spurte henne rett ut.

Støtterklæringene lot ikke vente på seg etter at hun kom ut av skapet. Ikke lenge etterpå takket den tidligere Disney-stjerna for støtten:

- Takk for at dere aksepterer den jeg er. Jeg elsker dere, skriver hun på Twitter.

LES OGSÅ: Får massiv kritikk fra fansen for manipulert familiebilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer