Kjøpte hele butikken - bokstavelig talt

Victoria Beckham var på desperat utkikk etter nye lokaler. Det fant hun på Spar...

KJØPTE SUPERMARKED: Søte, lille Harpers mamma, Victoria Beckham, er nå blitt den heldige eieren av en Spar-butikk i London. Men hun har ikke tenkt til å beholde kjøledisk og grønnsakshyller ... Foto: All Over Press
KJØPTE SUPERMARKED: Søte, lille Harpers mamma, Victoria Beckham, er nå blitt den heldige eieren av en Spar-butikk i London. Men hun har ikke tenkt til å beholde kjøledisk og grønnsakshyller ... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (38) er ikke som andre shoppere. For da hun dro ned på det lokale supermarkedet kjøpte hun hele butikken – bokstavelig talt!
 
– Hun kjøpte en Spar-butikk i Battersea, som er i gåavstand fra kontorene hennes i London. Hun trengte rett og slett større plass, røper en kilde til nettstedet Contactmusic.
 
Motedesigneren, som har barna Brooklyn (14), Romeo (10), Cruz (8) og Harper (20 mnd.) med fotballspilleren David Beckham (37), skal ha fått en svært gunstig pris for de slitne lokalene.
 
– Selv om det ikke er spesielt fint eller glamorøst nå, kommer det til å bli perfekt når hun får pusset det opp, fortsetter kilden.
 
Les også: Like stilig som pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer