John Carew:

Kjøpte enebolig

Den tidligere fotballproffen klinket til ved Gudbrandsdalen.

SIKRET ENEBOLIG: John Carew har gått til innkjøp av nok en eiendom, denne gang i fjellbygda Heidal hvor han har familierøtter. Foto: Espen Solli
SIKRET ENEBOLIG: John Carew har gått til innkjøp av nok en eiendom, denne gang i fjellbygda Heidal hvor han har familierøtter. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere fotballproffen og nå skuespiller John Carew (42) har nylig sikret seg en enebolig i fjellbygda Heidal ved Gudbrandsdalen.

Det kommer frem i en tinglysning. Carew, som er kjent for eiendomsinvesteringer i mangemillionersklassen, betalte 2,6 millioner kroner for huset.

Boligen skal ha et bruksareal på 271 kvadratmeter, og inneholde fire soverom. Huset skal være bygget på midten av 70-tallet, mens tomten rommer drøye 2,8 mål.

PÅ INNSIDEN: Mikkel Christiansen viser oss rundt i det spektakulære huset sitt i Mjøndalen. Vis mer

Familiested

Ifølge Gudbrandsdølen Dagningen, som først omtalte saken, er det ikke første gang Carew har vært på boligshopping i Heidal. I 2013 betalte skuespilleren én million kroner for en leilighet, men har altså nå klinket til med en enebolig.

Og det er ikke bare naturskjønne omgivelser som har lokket Carew til nevnte fjellbygd. 42-åringen har røtter fra Heidal, der morsslekten kommer fra. Han ble selv døpt og konfirmert i området.

I et intervju med Her og Nå i 2019 fortalte Carew at han forsøker å dra til morens hjembygd så ofte han kan.

- Når jeg er i Norge og har litt fri, kombinerer vi det med turer opp til dalen. Mamma er blitt pensjonist nå, så hun har en del tid til å reise hjem dit. Det er jo der hele familien er. Jeg besøker bestemor så ofte jeg kan, sa han.

«EXIT»-HUSET: Denne uken er Ørnulf Høyer med i «4-stjerners middag». Der viser han frem huset som er blitt brukt i blant annet i «Exit» og «Olsenbanden jr.» Video: Discovery+ Vis mer

Solgte luksusleilighet

Hvorvidt boligen blir et oppholdssted for hele familien, eller om den skal brukes til andre formål, er uklart. GD har vært i kontakt med 42-åringens søster, Elisabeth Carew, som opplyser at broren ikke ønsker å kommentere boligkjøpet.

Nyheten kommer drøye to måneder etter at skuespilleren solgte luksusleiligheten sin i fasjonable Battersea i London. Etter en prisreduksjon, ble leiligheten solgt for nær 26 millioner kroner.

PÅ HJEMMEBANE: Slik har «Farmen»-paret det hjemme. Foto: Frank Karlsen Vis mer

Carew har hatt tilhold i den britiske hovedstaden i en årrekke, men er nå folkeregistrert i Norge. I løpet av de siste årene har skuespilleren satset tungt på eiendomsinvesteringer i det øvre prissjiktet her til lands.

I fjor solgte han blant annet en toppleilighet på Sørengkaia i Oslo med svimlende gevinst. Selv kjøpte Carew for 20 millioner i 2017, mens han solgte for 29,3 millioner kroner tre år seinere.

Dermed stakk Carew av med en svimlende gevinst på 9,3 millioner, minus det han hadde brukt på oppussing.

LES OGSÅ: Skulle ikke flytte: - Litt vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer