Julia Roberts:

Kjøpte en strand til ektemannen for å redde forholdet

Julia Roberts håper ektemannen vil tilbringe mer tid med familien.

<strong>VIL UNNGÅ SKILSMISSE:</strong> Julia Roberts skal ha kjøpt en egen surfestrand til ektemannen Danny Moder for å unngå en skilsmisse. Foto: NTB Scanpix.
VIL UNNGÅ SKILSMISSE: Julia Roberts skal ha kjøpt en egen surfestrand til ektemannen Danny Moder for å unngå en skilsmisse. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): «Pretty Woman»-skjønnheten Julia Roberts (50) og ektemannen Danny Moder (48) har i flere år vært utsatt for stygge bruddrykter, og nå spekuleres det igjen om det er trøbbel i tårnet for duoen, som har vært gift i snart 16 år.

Ifølge In Touch Weekly skal Julia nemlig ha kjøpt en egen surfestrand i Malibu til ektemannen for at han kan tilbringe mer tid hjemme sammen med familien.

- Hun håper at kjøpet av den dyreste surfestranden i Malibu vil redde ekteskapet ved at ektemannen ikke trenger å dra på sine lengre surfeturer, uttalte en kilde til nettsiden.

Flykter til gjestehuset

I tillegg til sitt herskapelige hus i Point Dume i Malibu, kjøpte den verdenskjente skuespilleren enda et hjem, sommeren 2016.

Huset, som ligger rett over veien for stranden hun har kjøpt, var i utgangspunktet ment som et hjem for hushjelper og familiemedlemmer som kom på besøk, men ifølge nettstedet har huset, som hun betalte nærmere 60 millioner kroner for, blitt brukt som et tilfluktssted for Julia når hun og ektemannen har kranglet.

Sammen har Julia og Danny barna Phinnaeus Walter (13), Henry Daniel (10) og Hazel Patricia Moder (13).

<strong>KVALITETSTID:</strong> Julia Roberts sparker fotball sammen med barna Phinnaeus, Henry og Hazel på Old Trafford i Manchester. Foto: NTB Scanpix
KVALITETSTID: Julia Roberts sparker fotball sammen med barna Phinnaeus, Henry og Hazel på Old Trafford i Manchester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- I starten av ekteskapet var Julia mye fraværende på grunn av jobb, og de var lykkelige sammen da hun og Danny endelig fikk tid til hverandre. Men nå er det Danny som ofte ønsker å dra vekk på turer. Helt enkelt, så er de ikke like lykkelige som de en gang var, fortalte en kilde i et tidligere intervju med In Touch Weekly.

Turbulent forhold

Det er ikke første gang det skrives om det angivelige turbulente forholdet mellom Julia og Danny.

Utenlandske medier har blant annet skrevet at den talentfulle skuespilleren er lei av å stille opp økonomisk for ektemannen gjennom 13 år.

- Ekteskapet går dårlig. En skilsmisse står på trappene, har en kilde fortalt kjendisnettstedet Radaronline.

Den samme nettsiden skriver også at «Notting Hill»-skuespilleren ikke kommer overens med Dannys familie, noe som har skapt store problemer i ekteskapet deres.

Saken fortsetter under:

<strong>TURBULENT:</strong> Julia Roberts og Danny Moder på rød løper i 2014. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Julia Roberts og Danny Moder på rød løper i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Møttes på jobb

I 1990, like etter at filmstjernen fikk sitt store gjennombrudd i «Pretty Woman», spilte hun mot Hollywood-kjekkasen Kiefer Sutherland (51) i filmen «Flatliners». Duoen forelsket seg på settet og ble kjærester kort tid etter.

Samme året forlovet de seg, og bryllupsdatoen ble satt til 14. juni 1991. Men tre dager før seremonien dumpet Julia Roberts ham.

Sommeren 1993 giftet den vakre rødtoppen seg med countrystjernen Lyle Lovett (60). Ekteskapet holdt kun i tre år.

Fra 1998 til 2001 var hun også kjæreste med «Law & Order»-stjernen Benjamin Bratt (54).

Det var først da Julia møtte sin nåværende ektemann, Danny Moder, at livet falt på plass for henne. De to møttes under innspillingen av filmen «Meksikaneren» i 2000, og varme følelser oppstod mellom dem.

- Enkelte scener man spiller inn, er man nødt til å åpne seg på en måte som kan føles ukomfortabelt. Når jeg vet at Danny er like bak meg, føler jeg en trygghet. Jeg ønsker bare å gjøre alt mye bedre, fortalte hun til People i 2015.

To år etter de først møttes, giftet de seg under en romantisk seremoni på hennes ranch i Mexico. ​

LES OGSÅ: - Livet som samboere er helt fantastisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer