NY LIVSSTIL: «X Factor»-dommer Simon Cowell har bestemt seg for å endre livsstilen og har gått til innskjøp av syv nye el-sykler. Foto: NTB Scanpix
NY LIVSSTIL: «X Factor»-dommer Simon Cowell har bestemt seg for å endre livsstilen og har gått til innskjøp av syv nye el-sykler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Simon Cowell:

Kjøpte elsykkel til nesten 50 000 kroner for å holde seg i form

- Jeg har blitt fortalt at jeg må trene mer.

Publisert

(Se og Hør): For kort tid siden havnet artistutvikler og «X Factor»-dommer Simon Cowell (58) i en stygg ulykke da han ble hastet til sykehus etter at han hadde falt ned trappen i sitt eget hjem.

Ifølge Simons talsmann skal 58-åringen ha besvimt da han skulle hente seg varm melk tidlig på morgenen, som resulterte i at han falt ned trappen

Heldigvis gikk alt bra, og allerede samme kveld returnerte Simon til hjemmet sitt.

Ifølge Daily Mail har «X Factor»-dommeren tatt den skremmende hendelsen på alvor, og er i full gang med å endre livsstilen sin. For å kickstarte det nye livet, gikk han til innkjøp av syv elektriske sykler til en verdi av nesten 50 000 norske kroner, ifølge nettstedet.

- Jeg har blitt fortalt at jeg må trene mer, og sykling er ganske kjedelig så jeg bestemte meg for å kjøpe elsykler i stedet. De er veldig avhengighetsskapende, forteller han.

Sykler til jobb

I samlingen sin av flere fancy bilder, blant annet en Bentley, Bugatti Veyron og Aston Martin DB9, er det nye motorleketøyet mye mer miljøvennlig.

Ifølge Daily Mail har Simon også begynt å sykle til og fra jobb, og selv om den elektriske sykkelen hjelper til med farten, hevder 58-åringen at han allerede har begynt å se endringer på kroppen.

Saken fortsetter under:

GLAD I MOTOR: Simon Cowell er kjent for sin store motorinteresse. Her i en av hans mange biler. Foto: NTB Scanpix
GLAD I MOTOR: Simon Cowell er kjent for sin store motorinteresse. Her i en av hans mange biler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Du må fortsatt tråkke, og leggene mine har definitivt blitt sterkere, forteller han.

Fikk barn med kompisens kone

Sammen med samboeren Lauren Silverman (40) og deres sønn Eric Cowell (3), lever Simon et lykkelig familieliv i London ved siden av sitt hektiske jobbliv.

Men veien til kjærligheten har ikke vært like lett for den suksessrike musikkmogulen.

Sommeren 2013 skapte Simon og kjæresten overskrifter da det ble kjent at de ventet barn sammen. På det tidspunktet var nemlig Lauren gift med TV-dommerens kamerat, Andrew Silverman.

Saken fortsetter under:

LYKKELIG: Simon og kjæresten Lauren Silverman. Ifølge Daily Mail har også hun blitt observert syklene på en av Simons sin elektriske sykler. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Simon og kjæresten Lauren Silverman. Ifølge Daily Mail har også hun blitt observert syklene på en av Simons sin elektriske sykler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Lauren og Andrew har vært ulykkelig i ekteskapet i lang tid, og en skilsmissesøknad har vært jobbet med i lang tid. Under skilsmisseprosessen har hun og Simon kommet nære hverandre, uttalte en kilde til UsMagazine den gangen.

Stolt over å bli far

Men tross kritikken og overskriftene som haglet rundt den britiske dommeren den gang, så det ikke ut til at det preget Simon noe særlig.

Noen uker senere uttalte Cowell seg om den overraskende omveltningen i privatlivet sitt, da han stilte på One Directions premiere av filmen «This Is Us» i London.

- Jeg er stolt over å skulle bli far. Det er ikke noe jeg har tenkt på tidligere, men nå synes jeg det blir fint. Ting har forandret seg i livet mitt den siste tiden - til det bedre. Lauren er veldig spesiell for meg, sa han til BBC den gang.

Ble kastet vann på

Simon er kjent for å lire fra seg på godt og vondt og gjennom sin tid i bransjen, er det ikke første gang X Factor-dommeren og musikkmogulen med sine spesielle påfunn og utsagn.

Tidligere i år gikk det hardt for seg under en livesending av showet «America's Got Talent» som 58-åringen var dommer i.

Etter at en tryllekunstner hadde hatt tekniske problemer, kom Simon Cowell med en kommentar som satte sinnet i kok hos sin meddommer, «Spice Girls»-sangeren Melanie «Mel B» Brown.

- Jeg ser for meg at dette er litt som Mel Bs bryllupsnatt. Store forventninger, men dårlig gjennomføring, vitset han.

Mel B synes ikke spøken var like morsom og kastet innholdet i glasset sitt på Simon før hun stormet av scenen.

I SINNE: Tidligere Spice Girls-stjerne Mel B. har vært dommer på TV-showet «America's got talent» i fem sesonger. Da meddommer Simon Cowell sa en vits på hennes bekostning, så hun rødt. Video: NBC/Fremantle Media via CNN Vis mer

På det tidspunktet gikk nemlig Spice Girls-stjernen gjennom en særdeles tøff skilsmisse med eksmannen Stephen Belafonte (42).

Mel B returnerte til plassen sin etter reklamepausen, men sa til Entertainment Tonight etter sendingen at Simon fikk som fortjent.

LES OGSÅ: - Han har falt for en 33 år yngre kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer