<strong>NYE BOLIGEIERE:</strong> Paret har endelig funnet sin drømmevilla til familien. Foto: NTB Scanpix.
NYE BOLIGEIERE: Paret har endelig funnet sin drømmevilla til familien. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Beyoncé og Jay Z:

Kjøpte drømmehus til 700 millioner kroner

Selv med tvillinger som nye tilskudd til familien, skal ikke paret slite med plassproblemer.

Publisert

(Seoghør.no): Artistparet Beyoncè Knowles (35) og Jay Z (47) kunne i sommer glede seg over familieforøkelse da sangstjernen fødte parets tvillinger.

Nå kan det berømte ekteparet også feire at de har blitt boligeiere.

Paret har nemlig gått til innkjøp av sin nye drømmebolig i det berømte området Bel Air i Los Angeles.

Og det er langt fra noen bolig for folk flest de har kjøpt, for boligen kostet den svimlende sum av 88 millioner dollar, som tilsvarer hele 728 millioner kroner. Det hevder Los Angeles Times.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>DRØMMEBOLIG:</strong> Beyoncé og Jay Z har blitt eiere av dette huset i Bel Air. Foto: NTB Scanpix.
DRØMMEBOLIG: Beyoncé og Jay Z har blitt eiere av dette huset i Bel Air. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Det 9144 kvadratmeter store huset med skuddsikre vinduer skal blant annet inneholde eget spa og et medierom. I tillegg har husets uteområde på 3000 kvadratmeter hele fire utendørs badebassenger og en basketballbane i full størrelse, ifølge nettstedet.

Største boligkjøp

Det er tydelig at også superstjerner kan slite med å finne drømmehuset, selv om budsjettet deres har ligget på hele 100 millioner dollar, altså nesten 100 millioner kroner mer enn de måtte gi for drømmehuset.

Boligkjøpet skal ha vært det dyreste kjøpet i Los Angeles-området dette året.

<strong>FAMILIEBOLIG:</strong> Familien som nå har blitt til fem, skal på ingen måte slite med plassproblemer. Foto: NTB Scanpix.
FAMILIEBOLIG: Familien som nå har blitt til fem, skal på ingen måte slite med plassproblemer. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Til People har en nær kilde av superparet fortalt at nærmest «alle herregårder både på og utenfor boligmarkedet» har vært undersøkt før paret fant en bolig som dekket alle ønsker og behov i Los Angeles-områdene Beverly Hills, Bel Air og Holmby Hills. Også den avdøde film- og TV-serieprodusenten Aaron Spellings hus skal ha vært vurdert av superparet.

Etterlengtet bolig

Mens paret har vært på boligjakt, har de i mellomtiden leid flere luksusboliger for familien, som nå består av deres fem år gamle datter Blue Ivy (5), og tvillingene Sir og Rumi (2 måneder).

«Paret har lenge ønsket å finne drømmeboligen for seg og sin familie, men har ikke funnet noe», forteller kilden til People, og legger til at de på ingen måte har flyttet fra leiebolig til leiebolig fordi de trives med det.

Denne høsten starter nemlig eldstedatteren Blue Ivy på skolen, og paret har derfor ønsket å komme på plass før enda en milepæl står for døren.

Til tross for manglende eierskap skal ikke paret ha lidd noen åpenbar nød. Siden tvillingene kom til verden i juni skal paret ha leid en bolig med ti soverom og 14 bad i Malibu, dette skal en eiendomsmegler i området ha bekreftet til People.

Den møblerte boligen skal ha hatt en leiepris på 400.000 dollar i måneden, som tilsvarer i overkant av 3,3 millioner kroner.

Utroskapsrykter

Selv om paret i disse dager kan glede seg over boligkjøp og familieforøkelse, er det ikke lenge siden det stormet rundt paret, som giftet seg i 2008.

Til forskjell fra tidligere er det imidlertid paret selv som har fått fart i ryktene om utroskap.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>VERDENSSTJERNER:</strong> Både Beyoncé og Jay Z er begge svært suksessfulle artister på verdensbasis. Foto: NTB Scanpix.
VERDENSSTJERNER: Både Beyoncé og Jay Z er begge svært suksessfulle artister på verdensbasis. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Da Beyoncé slapp albumet «Lemonade» i april i fjor, satt fansen igjen som spørsmålstegn da de hørte at flere strofer i sangtekstene omhandlet hjertesorg, tillitsbrudd og utroskap.

Helt uten forvarsel slapp sangfuglen sitt nye album via en timelang videospesial på HBO. I videospesialen er det flere klipp av superparet, og det er blant annet et klipp der Beyoncé gir en klem til ektemannen hvor hun har fjernet gifteringen, som satte fart i bruddryktene.

<strong><p>VAKKER:</strong> Beyoncé er kjent for sitt blendende vakre utseende. Foto: NTB Scanpix. 
</p><p>
 </p>

VAKKER: Beyoncé er kjent for sitt blendende vakre utseende. Foto: NTB Scanpix.

Vis mer

I låten «Sorry» synger også skjønnheten om en utro ektemann som ikke kommer hjem før sent om natten, og uttaler at hun angrer på at hun valgte å gifte seg:

«Looking at my watch, he shoulda been home. Today I regret the night I put that ring on», er et kort utdrag fra den ærlige sangteksten.

Videre synger hun også «He only want me when I’m not there / He better call Becky with the good hair»

Svarte på kritikken

Da Jay Z tidligere i sommer slapp sitt nye album, hevdet flere internasjonale medier at han tydelig svarte på konas musikalske knyttneveslag.

Anklagen om at ektemannen var på flørter'n med en «Becky» skapte rabalder i pressen, og på «Family Feud» erkjenner Jay Z at han har en destruktiv side, og bønnfaller «Becky» om å holde seg unna ham:

«Yeah, I’ll fuck up a good thing if you let me / Let me alone Becky!» heter det i sangteksten.

LES OGSÅ: Kastet vann på Simon Cowell i sinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer