Therese Johaug:

Kjøpte drømmebolig for nærmere 19 millioner kroner

Therese Johaug kapret praktvilla i Holmenkollen.

VILLA I HOLMENKOLLEN: Therese Johaug (29) har kjøpt seg drømmebolig i Holmenkollen for 18,8 millioner kroner. Foto: BBC Brit
VILLA I HOLMENKOLLEN: Therese Johaug (29) har kjøpt seg drømmebolig i Holmenkollen for 18,8 millioner kroner. Foto: BBC Brit Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Ifølge Dagens Næringsliv har skiesset Therese Johaug (29) kjøpt seg enebolig like ved skianlegget i Holmenkollen.

Boligen, som blir beskrevet som en «Påkostet praktvilla med majestetisk utsikt», hadde en prisantydning på 17 millioner kroner, men ble til slutt solgt for 18,8 millioner kroner, ifølge avisa.

Ifølge boligannonsen har huset et primærrom på 264 kvadratmeter og et bruttoareal på 400 kvadratmeter. Den inneholder fem soverom, og ble bygget i 1991.

Villaen skal imidlertid være «betydelig påkostet og modernisert», ha et gjestehus og en «flott praktikantdel», i tillegg til dobbel garasje og flere biloppstillingsplasser.

Ifølge DN skal Johaug, og kjæresten Nils Jakob Hoff, leie ut gjestehuset på den nykjøpte eiendommen.

Seoghør.no har vært i kontakt med eiendomsmekler Carl P. Sveistrup, som ikke ønsker å kommentere saken.

Gratulerer så mye med dagen @nilsjakobhoff ! Du er fantastisk❤️

A post shared by Therese (@johaugtherese) on

- Kjærester

Det var i slutten av november i 2014 det ble kjent at langrennsstjerna ikke lenger var singel.

Johaug bekreftet at hun hadde blitt sammen med roeren Nils Jakob Hoff.

- Ja, vi er kjærester. Men jeg har ingen kommentar utover det. Jeg er ikke så glad i å kommentere privatlivet mitt i offentlige medier, kommenterte Johaug den gang til Dagbladet.

Den ellers så private langrennsløperen delte i januar 2015 et kjærestebilde av de to på Instagram hvor hun skrev: «Bergensk kiler i øret», etterfulgt av en rekke hashtagger.

Viktig støttespiller

Therese og Nils Jakob viste seg sammen for første gang i april samme år, under en drømmetur med «Top Gear»-sjåføren «The Stig» i Holmenkollen i Oslo.

I oktober i fjor kom også sjokknyheten om at skiløperen var tatt i doping. Kort tid etter at nyheten ble offentliggjort møtte Johaug pressen i Oslo.

Skidronninga fortalte til Dagbladet at kjæresten har vært en viktig støttespiller i den tunge tida.

- Han har vært den viktigste personen i denne vanskelige tida. Han har vært enestående. Jeg hadde ikke klart det uten ham.

LES OGSÅ: Nå har hun fått seg kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer