Kjøpte designerklær for 300 000 kroner

Kristen Stewart investerte i ny luksusgarderobe etter utroskandalen. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter utroskapsskandalen og gjenforeningen med Robert Pattinson (26) har Kristen Stewart (22) stadig vært i medienes søkelys. 

Mange har vendt henne ryggen etter skandalen, og Kristen har sammen med manager og assistenter bestemt seg for å endre image. Stewart, som alltid har vært svært ukomfortabel på den røde løperen blir plutselig sett på som et moteikon. Skuespilleren har investert flere hundretusen kroner i en ny luksusgarderobe. 

Designerkjoler fra merker som Zuhair Murad, Victoria Beckham, Stella McCartney og Dolce og Gabbana har fått Kristen opp på motetoppen.

Magasinet Heat har sett nærmere på noen av Kristens kjoler og sko og anslår verdien til over 300 000 kroner! 

Da 22-åringen gjestet Tonight Show var det i en mønstrete kjole fra Peter Pilotto til 17 000 kroner. Til On The Road premieren i Canada strålte Kristen i en blomstrete Zuhair Murad-kjole til hele 130 000 kroner! Da filmen ble vist i LA, falt valget på en hvit topp fra Balenciaga til 34000 kroner. 

Hun har også gjort seg svært bemerket på Twilight-premierene i oppsiktsvekkende antrekk.

På Los Angeles-premieren viste hun trusen i en gjennomsiktig beige blondekjole fra Zuhair Murad, og i London lot hun BH-en være hjemme og valgte en dristig buksedress fra samme designer. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Babyryktene svirrer rundt Twilight-paret  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer