KUNSTNERBRØDRE: Aune Sand (t.h.) har de siste årene jobbet sammen med broren Vebjøn for å åpne kunstgalleri i New York, og i helgen var det duket for galleriåpning. Foto: SCANPIX
KUNSTNERBRØDRE: Aune Sand (t.h.) har de siste årene jobbet sammen med broren Vebjøn for å åpne kunstgalleri i New York, og i helgen var det duket for galleriåpning. Foto: SCANPIXVis mer

Kjøpte champagne for 600.000

Sand-brødrene og Aulie slo på stortromma under åpningen av milliongalleriet i New York.

SEHER.NO: Kunstnerbrødrene Aune og Vebjørn Sand har sammen med kunstneren Marianne Aulie (30) de siste årene kanskje vært mer kjent for sine oppsiktsvekkende stunt, enn av kunsten sin.

Nå er de imidlertid klare for å bli tatt seriøst, og i helgen åpnet de sitt nye galleri i New York.


Trioen har ifølge VG brukt 20 millioner kroner på galleriet, og i helgen kunne de endelig starte nedbetalingen, da de solgte kunst for 3,7 millioner kroner.

Men bare champagneregningen til festen, lå på hele 600.00 kroner...

- Vi har kjøpt inn champagne for over 600.000 kroner. Men jeg tviler på at vi klarer å drikke opp alt i kveld, sier Aune Sand til VG.

Til avisen kunne Marianne Aulie avsløre at hun også har andre spennende prosjekter på gang. 30-åringen er nemlig i full gang med å designe sin egen kleskolleksjon sammen med den amerikanske designeren Cody Ross.
 
- Det er nytt og veldig spenennde. Vi har jobbet sammen siden februar i fjor, og jeg håper vi får lansert klærne til neste år.

Blant kjendisene som hadde tatt turen til New York for å feire med kunstnerne, var ifølge VG blant annet Thomas Giertsen, Alf "Tande-P" Pettersen og Høyre-politiker Ine Marie Eriksen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - De kommer garantert til å falle ut