BRUKER PENGER: - Det er vel ikke ukjent at jeg har en viss interesse i eiendom på Oslos vestkant. Og det er riktig at jeg har brukt noen kroner der i det siste, innrømmer John Carew. Foto: SCANPIX
BRUKER PENGER: - Det er vel ikke ukjent at jeg har en viss interesse i eiendom på Oslos vestkant. Og det er riktig at jeg har brukt noen kroner der i det siste, innrømmer John Carew. Foto: SCANPIX Vis mer

Kjøpte bygård til 85 millioner

Nå bygger den norske fotballstjernen leilighetsimperium.

SEHER.NO: For kort tid siden gikk John Carew (30) til innkjøp av en knall oransje Dodge Challenger. I begynnelsen av juni fullførte han også kjøpet av en hel bygård i Bygdøy Allé i Oslo. Ifølge Se og Hør Weekend betaler Carew 85 millioner kroner for herligheten.

Til bladet forteller kilder at Aston Villa-spilleren ikke skal bruke eiendommen, som er på rundt 2.000 kvadratmeter, til utleie.

- Det er vel ikke ukjent at jeg har en viss interesse i eiendom på Oslos vestkant. Og det er riktig at jeg har brukt noen kroner der i det siste. Men hva jeg har kjøpt - og hvor mye jeg har betalt - må du finne ut selv, sier Carew til bladet.

Dette er derimot ikke første gang ast 30-åringen legger penger på bordet i eiendomsbransjen. Fra før av eier han rundt ti leiligheter i aksen mellom Frogner og St. Hanshaugen.

Ifølge Se og Hør Weekend har han de siste ti årene tjent cirka 250 millioner kroner i ren lønn...

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå blir han pappa på heltid