Erling Braut Haaland:

Kjøpte boliger for 100 millioner

Haaland sikrer fremtiden, og kan nå boltre seg i luksuseiendom.

LEVER GODT: Styrtrike Erling Braut Haaland og hans samboer Isabel Haugseng Johansen har tak over hodet i flere land. Foto: NTB / All Over
LEVER GODT: Styrtrike Erling Braut Haaland og hans samboer Isabel Haugseng Johansen har tak over hodet i flere land. Foto: NTB / All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om Erling Braut Haaland (22) lever drømmelivet i England, er båndene til gamlelandet Norge sterke.

Nylig ble det kjent gjennom Finansavisen at Haaland har lagt 35 millioner kroner på bordet for å sikre seg en 154 kvadratmeter stor leilighet med tre soverom i åttende etasje på Sommerro i Oslo.

Den siste kjøpet gjør at Haaland nå har passert over 100 millioner kroner plassert i eiendom.

Luksushotell i samme bygg

Det nyrestaurerte gigantbygget er også kjent for å huse et av Petter Stordalens (60) nyeste hoteller, og hotellkongens store 60-årsfeiring i november i fjor ble arrangert nettopp her.

I likhet med Haaland strømmer kjentfolket til Sommerro. Leiligheten fotballhelten kjøpte, var tidligere i kjendisinvestor og milliardær Runar Vatnes (48) eie.

Enorme summer er pøst inn i restaurering av bygget, som Stordalen-selskapet Strawberry eier halvparten av. Ifølge E24 er 2,5 milliarder kroner blitt investert i prosjektet, som i dag rommer 231 hotellrom og 12 suiter.

Kjøpte ferie-villa i Spania

Haaland kan også kose seg på sørligere breddegrader.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer