Kjøpte bil til sin 17 år yngre kjæreste

- Jeg håper det blir den beste bursdagens hans noen sinne, sier Jennifer Lopez.

<strong>TIL RESTAURANT:</strong> Casper og Jennifer Lopez feiret bursdagen med å ta den nye bilen ut på en tur. Den endte på restauranten Cecconi's. Foto: All Over Press
TIL RESTAURANT: Casper og Jennifer Lopez feiret bursdagen med å ta den nye bilen ut på en tur. Den endte på restauranten Cecconi's. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez' (42) kjæreste, Casper Smart, fylte fredag 25 år. I den anledning overrasket Lopez ham med en bil.

- Jennifer hadde planlagt en morsom måte å feire Caspers fødselsdag på. Hun visste at han virkelig ønsket seg en bil, og Casper ble veldig glad for den generøse gaven, forteller en kilde til People.

Smart fikk en hvit Dodge Ram av kjæresten.

«Kjæresten har bursdag, vi er så glade. Vi håper dette blir den beste bursdagens hans noen sinne. Hurra for deg!», skrev Lopez på Twitter.

Fødselsdagen fortsatte med middag på restauranten Cecconi's i Vest-Hollywood.

- Casper ble så glad for bilen at han bestemte seg for å kjøre til restauranten.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Forfører kjæresten foran kameraet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer