Kjøpte 20 biler på tre år

Men regningene kastet «Luksusfelle»-deltageren i søppelkassa. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det unge samboerparet Christer Skjæran (21) og Hege Beate Eriksen (24) fra Mehamn jobber begge to, men sliter til tross for gode inntekter med å få endene til å møtes.

I programmet «Luksusfellen»- som sendes på TV3 onsdag - innrømmer Christer en stor del av hans betalingsproblemene skyldes hans lidenskapelige interesse for bil.

- Jeg liker å kjøre bil. Jeg har sikkert hatt 20 biler på tre år, sier 21-åringen i episoden.

I tillegg til bilene har Christer også kjøpt en ATV - en firehjulet motorsykkel - som han har slitt med å betale.

Etter hvert som problemene har blitt større, har Christer gitt opp å følge med på den økende gjelden.

- Jeg har vel vært inne på nettbanken en eller to ganger. Regningene går som regel rett i søpla og til inkasso, sier han til «Luksusfellen»-rådgiver Silje Sandmæl.

Stort matbudsjett
Christers samboer Hege Beate Eriksen sier hun blir overrasket når hun får vite at paret blant annet bruker 10 000 kroner i måneden på mat.

- Det var et stort sjokk for meg. Jeg tror begge to fikk en åpenbaring, sier hun til Sandmæl og hennes programlederkollega Christian Vennerød.

Hvordan det går med paret kan du se i «Luksusfellen» på TV3 onsdag kl. 20.30. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Byttet ut bil med campingvogn.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer