Johannes Høsflot Klæbo:

Kjøpt seg drømmeboligen med kjæresten

- Pernille og jeg gleder oss til å flytte inn.

HUSEIER: Johannes Høsflot Klæbo kan nå kalle seg huseier. Sammen med kjæresten Pernille Døsvik har han nå kjøpt seg en prakteiendom i hjemkommunen. Foto: NTB scanpix
HUSEIER: Johannes Høsflot Klæbo kan nå kalle seg huseier. Sammen med kjæresten Pernille Døsvik har han nå kjøpt seg en prakteiendom i hjemkommunen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2019 har virkelig vært Johannes Høsflot Klæbo (22) sitt år, i hvert fall om vi ser på privatlivet hans. I april kunne han avsløre at han hadde funnet kjærligheten med Pernille Døsvik, som han siden har delt flere bilder av på Instagram. De ble kjent omtrent et år før avsløringen, og var kjærester da Klæbo stakk av med tre gull under OL i fjor.

De to holder derimot en relativt lav profil, og har ennå til gode å møte opp på et større arrangement sammen. Likevel hender det at de gir fansen et eksklusivt innblikk i hverdagen deres, gjennom videoene som Klæbo legger ut på sin Youtube-kanal.

Det er også her de fleste private avsløringene han har kommet med det siste året har blitt offentliggjort. Tidligere i sommer kunne han fortelle at de to hadde store planer om å flytte sammen, og at de var på husjakt sammen. Han synes mye var for dyrt, men nå har paret funnet drømmeboligen.

Kjøpt hus

Ifølge VG, som omtaler saken først, er den tilhørende tomten på 3,5 mål. Selve huset har et bruksareal på 201 kvadratmeter. Skiløperen kan også skryte av «magisk utsikt».

Huset hadde en pris på hele ni millioner kroner, men det skal nevnes at skitalentet får mye for pengene. Avisen skriver at prisantydningen på huset lå på ti millioner kroner, som altså tilsier at paret fikk det for litt mindre enn det selger ville ha.

I en ny video skal Klæbo fortelle om hvorfor han og Døsvik har falt for huset på Byåsen i Trondheim, samtidig som de viser fram utsikten.

Se dette innlegget på Instagram

Hipp hipp 🇳🇴

Et innlegg delt av Johannes Høsflot Klæbo (@johanneshk)

- Jeg er strålende fornøyd med huskjøpet. Pernille og jeg gleder oss til å flytte inn om ikke lenge, sier 22-åringen til avisen, og legger til at beliggenheten er perfekt for en løpetur i marka.

Med det nye huskjøpet har Klæbo blitt voksen på rekordtid. I april i år ble det nemlig kjent at 22-åringen allerede har kjøpt seg hytte på Skeikampen, der han har lagt ned flere hundre treningstimer på ski. Prisen ville han derimot ikke si noe om, men VG hevdet at prisen vil være på rundt fire millioner kroner.

Selv om han og Døsvik nå blir samboere, er det ikke sikkert de får se så mye til hverandre av den grunn. Klæbo har fleipet om at trening alltid vil være hans første prioritet i hverdagen, og at han aldri har droppet en eneste økt for å være med dama.

Insta-flørt

Det var ikke gitt at de to skulle finne hverandre i det hele tatt. Det kom frem i en av videoene at Klæbo har vært interessert i sin nåværende kjæreste siden ungdomsskolen, men det var først i voksen alder at det skulle klaffe.

Han hadde nemlig forsøkt å sende henne en venneforespørsel på Facebook da de var tenåringer, men denne ble ikke oppdaget av Døsvik før etter at de hadde begynt å holde på.

Senere skulle det derimot vise seg å fungere. Som flere moderne forhold, startet også dette på internettet.

Se dette innlegget på Instagram

🖤 hurra for dæ

Et innlegg delt av Pernille Døsvik (@pernilledosvik)

- Jeg så et bilde av Pernille på Instagram, og så tenkte jeg «oi». Jeg måtte inn og følge, eller om jeg bare likte et bilde. Uansett, da jeg kom hjem fra fotballtrening sto det at hun hadde lagt meg til på Snapchat. Da tenkte jeg at jeg bare måtte ta sjansen her. Så begynte vi å snakke sammen, og vi møttes kort tid etter det, har han uttalt i en tidligere video.

TINDER?: Den unge langrennsstjerna Johannes Høsflot Klæbo avslører litt av hvert om langrennsgutta våre. Reporter: Hanne Kathrine Bratholt, Video: Sølve Hindshamar, Klipp: Frida Andersen Vis mer

Han er glad han tok steget, både på Facebook da de var små og på Instagram i voksen alder.

- Jeg har hatt sansen for Pernille siden jeg gikk på ungdomsskolen, så jeg har rett og slett gått og ventet på det. Så jeg var veldig glad da det gikk som det gikk. Jeg la igjen en god jobb og ble belønnet til slutt.

LES OGSÅ: - Vi har spilt inn sexvideoer sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer