Linni Meister:

Kjøper trakk seg - reagerer

- Dårlig meglerskikk.

FLYTTEKAOS: Linni Meister står midt i et flyttekaos. Kjøperen av leiligheten hennes har nemlig trukket seg. Foto: Andreas Fadum
FLYTTEKAOS: Linni Meister står midt i et flyttekaos. Kjøperen av leiligheten hennes har nemlig trukket seg. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

I mai kunne Linni Meister (36) røpe at hun og sønnen, Dennis (12), var på flyttefot. Etter fem år i Holmenkollen, skulle mor og sønn flytte til en større bolig og leiligheten ble lagt ut for salg til 6,6 millioner kroner.

Denne uken skulle egentlig en ny eier flytte inn i Meisters gamle leilighet - slik ble det imidlertid ikke.

TV 2 omtalte saken først.

- Dårlig meglerskikk

På Instagrams historiefunksjon delte TV-profilen en rekke innlegg hvor hun fortalte at kjøperen hadde trukket seg fra boligkjøpet, fem dager før overtakelsen. Grunnen skal ha vært at kjøper ikke hadde nok penger.

Dermed står Meister igjen med en nesten ferdig tømt leilighet som trenger ny eier, noe hun beskriver som en «veldig uheldig situasjon».

- Jeg forstår at det er en kjedelig situasjon for megler og meglerfirmaet, men litt ydmykhet hadde vært på sin plass, da jeg føler dette på det sterkeste er dårlig meglerskikk, skriver Meister i en SMS til Se og Hør.

Hun legger til at hun har tapt jobb og inntekt, samt tid med sønnen sin, på grunn av flyttingen.

Skal foreta undersøkelse

Når en kjøper trekker seg så kort tid opp mot overtakelse, vil det skje et såkalt dekningssalg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.