Linni Meister:

Kjøper trakk seg: - Ikke rettferdig!

Linni Meisters leilighetssalg gikk ikke som planlagt.

IKKE SOM PLANLAGT: Linni Meisters boligsalg tok en brå vending. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
IKKE SOM PLANLAGT: Linni Meisters boligsalg tok en brå vending. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I mai kunne TV-profil Linni Meister (36) avsløre at hun skulle selge leiligheten sin på Holmenkollen. Leiligheten, som ble lagt ut for 6,2 millioner kroner, ble raskt solgt.

REALITY AWARDS: Linni Meister og Morten Rognstad stakk av med «Årets romanse» på Reality Awards og forseglet prisen med et kyss. Video: Reality Awards Vis mer

Bare få dager før overtakelse trakk derimot kjøper seg. Da var Meister, og sønnen Dennis (12), nestet helt utflyttet.

- For en påkjenning det var - å bo halvveis i en eske. Klærne mine her og møbler på lageret. I tillegg var det en dårlig periode for meg og Morten, innrømmer Meister overfor Se og Hør, og henviser til kjæresten.

- Ville bli ferdig

Hun har stilt flere spørsmål ved prosessen, om kjøper egentlig hadde finansiering, og om boligen egentlig var solgt.

Megleren forsikret Meister om at alt var i orden, og at de trygt kunne flytte alt ut. Det viste seg å ikke stemme, og det ble derfor ikke noe av salget.

EKTESKAP: Linni Meister har kjent Vendela og Petter lenge og var sammen med dem på «Farmen-Kjendis» da de to fant tonen inne på gården. Vis mer

- Jeg kunne gjort så mye mer i den saken, men jeg ville bare bli ferdig.

Plutselig dukket det opp en faktura på nesten 50 000 kroner for styling av bolig, sier 36-åringen.

- Jeg tenkte: «Det her er ikke rettferdig!». Jeg hadde jo lagt ut så mye, jeg hadde leid lager, flyttebil, og brukt så mye tid. Jeg brukte jo halve sommerferien på å flytte.

Videre forteller en oppgitt Meister at det ble «mye styr» med meglerfirmaet, og at hun derfor valgte å sette advokaten sin på saken - som fortsatt jobber med å løse problemet.

I TÅRER: Linni Meister åpner opp i «Linnis univers». Video: Discovery+ Vis mer

- Jeg synes ikke at jeg skal betale for noe de dreit seg ut på, det er ikke riktig!

Meglerfirma snur

Se og Hør har presentert Meisters opplevelse til Nina Fodstad Skumsrud, som er juridisk direktør i EIE - selskapet som sto for leilighetssalget.

Fodstad Skumsrud forklarer at de beklager den vanskelige situasjonen Meister har havnet i. Når det gjelder fakturaen for boligstyling har hun følgende å si:

- Den fakturaen hun har mottatt gjelder utgifter til fotografering, markedsføring, gebyr for innhenting av opplysninger og boligstyling. Dette er utgifter enhver boligselger må dekke, også om man er så uheldig å ikke få solgt boligen fordi kjøper ikke oppfyller sine forpliktelser.

EIE har likevel bestemt seg for at Meister ikke skal betale den regningen.

- Til tross for at det er manglende oppfyllelse av avtalen fra kjøperens side som har forårsaket situasjonen, har vi besluttet at Meister ikke skal ha noen kostnader forbundet med salget. Vi er også dialog med Meisters advokat om saken, sier Fodstad Skumsrud til Se og Hør.

«LINNIS UNIVERS»: Da Linni Meister og kjæresten Morten er på tur i Monaco, får Linni en skremmende opplevelse. Video: Discovery+ / Rød Løper. Klipp: Anna Celine Hanisch Vis mer

Vanskelig tid

TV-profilen forteller åpenhjertig om hvor vanskelig det hele var for henne, og sier at hun virkelig har kjent på savnet av familien.

Meister mistet begge foreldrene i ung alder.

- Jeg savner skikkelig det å bare dra til mamma, få ferdiglaget middag, og slenge seg på sofaen, strekke ut og bare glemme alt.

ROMANSE: Linni Meister og Morten Rognstad kliner til på direkten etter å ha vunnet prisen for årets romanse under Reality Awards 2022. Video: Dagbladet TV / Rød Løper Vis mer

- Sånn er det ikke, jeg må gjøre alt selv. Men vet du hva, det blir man sterk av, poengterer hun videre.

36-åringen er kjent for sitt store smil, og positivitet. Evnen til å tenke positivt har hjulpet henne i den tunge perioden.

- Det er viktig å sette pris på de fine tingene man har i livet. Det er en av mine styrker: at jeg er positiv av natur. Jeg prøver å ikke «fake» noe som helst. Jeg våkner hver morgen og er irriterende glad, og det hjelper.

«LINNIS UNIVERS»: I den nye serien «Linnis univers» på Discovery+ åpner Linni Meister opp dørene til sitt travle hverdagsliv. I serien røper hun en litt intim detalj som er blitt veldig viktig for henne. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Nå kan Meister fortelle at hun er glad for at de ble boende, for hun og sønnen trives godt i Holmenkollen-leiligheten.

Når Se og Hør spør om hun kunne tenke seg å flytte sammen med kjæresten Morten Rognstad (44), hadde hun følgende å si:

- Jeg er veldig glad for at vi ikke er samboere, misforstå meg rett. Det er så godt med den alenetiden.

«LINNIS UNIVERS»: Linni Meister og kjæresten Morten møter på utfordringer i forholdet. Video: Discovery+. Vis mer

- Vi har veldig lyst til å flytte sammen en eller annen gang, i et stort funkishus, men ikke med det samme. Vi har hvert vårt liv, og det er så deilig å bytte på, avslutter hun.

LES OGSÅ: Nekter å gjøre endringer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer