SEX-FIKSERT?: Petter Stordalen går nye veier i hotellbransjen. Foto: Se og Hør
SEX-FIKSERT?: Petter Stordalen går nye veier i hotellbransjen. Foto: Se og Hør Vis mer

Kjøper sexy hotell

Petter Stordalen går Amors veier i hotellbransjen.

Publisert
SEHER.NO: Petter Stordalen (45) ble kanskje inspirert av sin kjære, Gunhild Melhus' sex-kurs i høst?

Nå har han, i samarbeid med milliardær Christian Ringnes (54), gått til innkjøp av et sexy hotell i en diskré bakgate i København, melder Her og Nå.

Dermed går Stordalen nye veier innen hotellbransjen.

Hotel Twentyseven kan ikke klassifiseres som et vanlig hotell. Dildoautomat, discokule og John Travolta rullende på tv-skjermen preger nemlig hotelltoalettet.

Fra før eier hotellkongen over 150 hoteller i Skandinavia og baltikum, men de har nok en litt mer barnevennlig profil enn dette uortodokse stedet.

Ved innsjekk får du blant annet utlevert en frekk velkomstgave med med hemmelig innhold, en flaske champagne, sjokolade og frukt. I tillegg byr hotellet på en egen kjærlighetscocktail, "Honey Ryder" - som er oppkalt etter Bond-piken med samme navn..

- Vi er et voksenhotell, her får man ikke bestilt ekstra rom til barnet, forteller hotellsjef Christopher Alm til Finansavisen.

Og blir det for hett, er det bare å ta en tur ned i hotellets isbar, der alt interiør og glass er laget av is, og temperaturen holder fem minusgrader. Der kan det være godt å kjøle seg litt ned noen timer...

Petter Stordalen har ikke uttalt seg i saken.

LES OGSÅ: Maskefest hos Stordalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer