PLAYBOY: Brigitte Nielsen vil feire sin egen 45-årsdag med å stille opp i Playboy igjen.  Foto: Stella Pictures
PLAYBOY: Brigitte Nielsen vil feire sin egen 45-årsdag med å stille opp i Playboy igjen. Foto: Stella PicturesVis mer

Kjøper ny kropp til 45-årsdagen

Brigitte Nielsen vet nøyaktig hva hun må gjøre for å få oppfylt bursdagsønsket.

SEHER.NO: Den danske B-skuespilleren Brigitte Nielsen (44) har store planer om å feire sin egen 45-årsdag med en ansiktsløftning og en brystoperasjon.

Og så vil hun i Playboy!

Den tørrlagte alkoholikeren har altså mye å se frem til i det som gjenstår av 2008, skal vi tro danske Ekstra Bladet.

- Brystene skal løftes
Nylig var Brigitte gjest på "The Billy Bush Radio Show" i storbyen Los Angeles. Der snakket hun for første gang offentlig om planene om et comeback som modell i Playboy.

For godt og vel 20 år siden, i desember 1987, prydet dansken sist forsiden av herrebladet.

- Først skal jeg ta en ansiktsløftning og en brystoperasjon, for jeg vil se bra ut. Jeg liker ikke rynkene mine, og brystene skal løftes og gjøres mindre, slik at de blir mer diskréte, sa hun på radioshowet.

Og:

- Deretter er jeg klar for Playboy. Jeg var på forsiden av bladet for godt og vel 20 år siden, og jeg vil feire min egen 45-årsdag med å gjenta suksessen, konstaterte Brigitte.

Tenker på Lindsay og Britney
Brigitte Nielsen har slitt mye de siste godt og vel 15 årene, etter den astronomiske suksessen med Rocky IV og Red Sonja, og ektreskapet med Sylvester Stallone, tok slutt. 
Og skal vi tro Ekstra Bladet viser den langstrakte blondinen mye omsorg for andre som sliter - slik som Lindsay Lohan (21):

- Si til Lindsay at hun skal ta seg sammen og bli edru. Hun er en skjønn jente, men hvis hun ikke slutter å drikke, havner hun på Hollywoods svarteliste. Det ønsker hun ikke - tro meg jeg har vært der, lød Nielsens moderlige råd på radioshowet.

Tidligere har Brigitte Nielsen også tilbudt seg å hjelpe popprinsessen Britney Spears (26) på rett kjøl.

LES OGSÅ: Her er årets bikinimoter!