FLYTTER SNART: Kari Monsen Røkke får snart fjordutsikt når hun flytter til luksusleiligheten på Tjuvholmen i Oslo. Foto: Se og Hør
FLYTTER SNART: Kari Monsen Røkke får snart fjordutsikt når hun flytter til luksusleiligheten på Tjuvholmen i Oslo. Foto: Se og HørVis mer

Kjøper luksusleilighet

Over 19 millioner kroner skal Røkkes ekskone ha lagt på bordet for en spektakulær leilighet.

SEHER.NO: Kari Monsen Røkke (51) skal ha betalt 19,2 millioner kroner for en av de mest spektakulære leilighetene på Tjuvholmen i Oslo sentrum. Dette er en nybygd leilighet som er innflyttingsklar til våren.

Luksusleiligheten er på 300 kvadratmeter, har 100 kvadratmeter terrasse og fyller hele sjuende og åttende etasje. Leiligheten har utsikt over fjorden og ligger et steinkast unna Aker Brygge, skriver Dagbladet.

Den tidligere bankfunksjonæren fra Molde var i 12 år gift med finansmannen Kjell Inge Røkke, og de har barna Kristian (24) og Elisabeth (21) sammen. Det tidligere ekteparet er fortsatt gode venner. Kari var de siste årene kjæreste med avdøde skipsreder Petter C.G. Sundt.

Kari Monsen Røkke bruker mye tid på å investere i børsnoterte aksjer og eiendom, og hadde i 2006 en likningformue på 30 millioner kroner.

LES OGSÅ: Røkke sang i sønnens dåp