FLINK JENTE: Celina har vist seg å være en god forretningskvinne. I 2006 hadde Midelfart Holding en økning på 193 millioner fra året før.  Foto: SCANPIX
FLINK JENTE: Celina har vist seg å være en god forretningskvinne. I 2006 hadde Midelfart Holding en økning på 193 millioner fra året før. Foto: SCANPIXVis mer

Kjøper hytte til 25 mill

"Sørlandsdrømmen kommer ikke nærmere"

SEHER.NO: Den vakre blondinen Celina Midelfart (34) slo til bare noen uker etter at det ble kjent at familien Kloster hadde lagt ut drømmehytta for salg, skriver Dagbladet.


Hytta som ligger i Portør litt sør for Kragerø skal være en av de fineste i området. Eiendommen skal være på 15 mål og ha en fantastisk utsikt over skjærgården. Selve huset går over to plan og skal være svært så luksuriøst innredet med furugulv, glassvegger og villmarkspanel.


Celina har som kjent ingen mann eller barn å dele drømmehytta med. Men det ser ikke ut til at forretningskvinnen blir nødt til å være ensom på hytta, ikke langt unna finner Celina sine gode venner Stein Erik Hagen og Trygve Hegnars hytter.


Kragerø har spesielt de siste årene blitt veldig populært blant kjendiser og forretningsfolk. Og det er meget sjeldent at slike unike eiendommer blir lagt ut for salg.


Det er bare litt under en uke siden kosmetikkdronninga Celina solgte Frogner leilgheten sin, prisen skal visstnok ha kommet på 22 millioner, 2,5 millioner over takst.


Les også: Celina danket ut Tone