Kjøper hus til 12 millioner

Snart bor begge brødrene Ylvisåker på Oslos beste vestkant.

IDYLLISK: Herskapsvillaen på Smestad i Oslo ble bygget i 1918 og var i sin tid prestebolig for Ullern kirke.
 Foto: Studio Oslo AS
IDYLLISK: Herskapsvillaen på Smestad i Oslo ble bygget i 1918 og var i sin tid prestebolig for Ullern kirke. Foto: Studio Oslo AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ylvis-brødrene blir nesten naboer– i Oslos beste villastrøk.

I vår kjøpte Bård Ylvisåker (31) en fasjonabel enebolig på Ris. Prislappen var 12 millioner kroner. Dermed kunne familien flytte fra den 100 kvadratmeter store leiligheten på Vinderen Hageby etter et knapt år.

Nå kan Se og Hør avsløre at også Vegard Ylvisåker (34) har sikret seg en herskapelig villa i hovedstaden – i gangavstand fra lillebroren.

Du kan se flere bilder fra  Vegards nye drømmehjem i fredagens Se og Hør Weekend!

EKSKLUSIVE BILDER: Se flere bilder fra  Vegards nye drømmehjem i fredagens Se og Hør Weekend!
EKSKLUSIVE BILDER: Se flere bilder fra Vegards nye drømmehjem i fredagens Se og Hør Weekend! Vis mer

I likhet med Bård måtte han ut med 12 millioner kroner for den lekre boligen som ligger i et veletablert boligområde på Smestad.

Ylvis-brøderene, som stakk av med tittelen «Årets TV-navn» under Se og Hørs 35-årsjubileumsprisutdeling nylig, kan dermed se frem mot hyggelig samvær som naboer.

De to har denne høsten gjort braksuksess verden over med musikkvideoen til låten «The Fox» - men har tidligere fortalt til Se og Hør at de nå begynner å bli litt lei av «hypen» rundt videoen.

- Vi blir jo veldig lei av oss selv, og det blir litt flaut at alle skal skrive om oss. Man kan ikke gå å håpe at man skal få over 100 millioner klikk på YouTube. Det er helt absurd. På en måte vanskelig å forholde seg til.

Se og Hør har vært i kontakten med manageren til Ylvis, som ikke ønsker å kommentere saken.

 

LES OGSÅ: Arnie «Skiffle-Joe» Norse hyller Ylvis med egen «The Fox»-versjon

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer