- Kjøp noe supersexy undertøy!

Disse plaggene skal kjendisene skaffe seg i høst. Se video!

HØSTENS KJØP: Seher.no spurte kjendisene på åpningen av Oslo Fashion Week om hva som er deres "must have" av klær og accessories denne høsten.  Foto: Anders Myhren/Seher.no + Stella Pictures
HØSTENS KJØP: Seher.no spurte kjendisene på åpningen av Oslo Fashion Week om hva som er deres "must have" av klær og accessories denne høsten. Foto: Anders Myhren/Seher.no + Stella Pictures Vis mer
Se bilder og video med stjernenes mote-tips nederst i saken! 


SEHER.NO: Høsten er i ferd med å sette sitt preg på både vær og klær i Norge. Og selv om kjendisene så langt har kommet svært sommerlig kledd på visningene under Oslo Fashion Week, har de allerede begynt å forberede seg til den kommende sesongen.

Da Seher.no snakket med stjernene under åpningen av Oslo Fashion Week tirsdag kveld, spurte vi hva som er deres må-ha av klær og accessories nå i høst.

Og flere av de mest moteinteresserte kjendiskvinnene kunne da avsløre at skinnjakken er det definitive «it-plagget» denne sesongen.

- Det er fælt å si det, men jeg har ikke en sort skinnjakke. Alle spør meg om hva som er et must nå, så jeg føler jo at det er skinnjakken, for den kan man bruke til alt. Så det skal jeg definitivt sikre meg. Og så noen store grå strikkejakker. Da er jeg happy, sier TV 2-stjernen Katarina Flatland (20), som ankom åpningsfesten i en lekker mønstret kjole fra Mulberry og sko fra Zara, til Seher.no.

Tidligere Donkey Boy-vokalist Linnea Dale (19) har også planer om å gå til anskaffelse av en skinnjakke i høst, mens popstjernen Tone Damli Aaberge (22) drømmer om å kjøpe et av sesongens mest ettertraktede plagg - nemlig saueskinnsjakken.

- Ja! Jeg skal skaffe meg en saueskinnsjakke, smiler Tone, som strålte i en lekker kjole fra Mulberry og sko fra Givenchy, til Seher.no.

Tidligere X Factor-programleder Charlotte Thorstvedt (23) ankom motevisningen i en lekker vintagekjole fra Velouria Vintage i Oslo, veske fra Topshop og sko fra Nelly.com. Og til Seher.no kunne den trendy tv-profilen, som tidligere har designet en kleskolleksjon for Bik Bok, fortelle at hun ønsker seg en ny veske til høsten.

- En ting jeg skal skaffe meg denne høsten er en satchel. En kamelfarget satchel. Det har jeg veldig lyst på, smiler hun.

TV-profil og debuterende motedesigner Pia Haraldsen (29) har fått mye oppmerksomhet for den nye selskapskjolekolleksjonen hun har designet for Agape.
 
Tirsdag ankom hun motefesten iført en av sine egne kreasjoner, og til Seher.no kunne hun fortelle at hun mener alle burde skaffe seg noe i fløyel denne sesongen.

- Jeg synes alltid man skal ha en fløyelskjole. Man kan jo bare komme til meg, smilte hun lurt.

Sangerinne og tidligere "Skal vi danse"-vinner Lene Alexandra Øien (28) kom på Oslo Fashion Week med sin personlige stylist, Jon Lundemoen, på armen.

Og selv om artisten var litt usikker på hva hun ville kjøpe, var ikke Lundemoen i tvil om hva han ønsker at Lene skal investere i til høsten.

- Hun bør kjøpe seg noe supersexy undertøy! Da føler hun seg supersexy uansett hva hun har på seg, humret han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Bryr seg ikke om mote-kritikken

Se bilder og video med Fashion Week-stjernenes mote-tips nedenfor:[obj:media:8815]
LINNEA DALE: Linnea har tenkt å investere i en skinnjakke denne høsten. Foto: Stella Pictures
TONE DAMLI AABERGE: Popstjernen, som kom med kjæresten Aksel Hennie, drømmer om en saueskinnsjakke. Foto: Stella Pictures
ERNA SOLBERG: Høyre-lederen har lett etter en grå kjole. Hun ankom motefesten i en Ralph Lauren kreasjon hun hadde kjøpt for noen år siden. Foto: Stella Pictures
MARIANN THOMASSEN: Mariann har tenkt å investere i plagg fra norske designere denne sesongen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KATARINA FLATLAND: TV 2-profilen har lyst på en svart skinnjakke og store grå strikkegensere. Foto: Anders Myhren/Seher.no
PIA HARALDSEN: TV-profilen mener alle burde skaffe seg en fløyelskjole. Foto: Anders Myhren/Seher.no
CHARLOTTE THORSTVEDT: TV-profilen har lyst på en kamelfarget satchel til høsten. Foto: Anders Myhren/Seher.no